Ένα εξαιρετικής σπουδαιότητας έργο φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία για τη Νάξο, καθώς στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε ομόφωνα, η αποδοχή μελέτης για το έργο της «Ανάπλασης περιοχής…
Την στήριξη του στους υπεύθυνους και στους εργαζόμενους της EXPA που υπέστη καταστροφική ζημιά από πυρκαγιά δηλώνει μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΟ Πάρου.
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν σημαντικές γνώσεις για τις αρχές των Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΑΜΣ Φιλωτίου.
Το ταξίδι των Ευρωπαϊκών τίτλων του Ολυμπιακού στις Κυκλάδες συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο, με τη Τήνο και τη Σύρο​ να παίρνουν σειρά και να υποδέχονται τα βαρύτιμα τρόπαια με τις ενθουσιώδεις…
Θερινά τμήματα ποδοσφαίρου χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής για ηλικίες 2012 έως και το 2017 πραγματοποιεί ο συλλογος του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ στο γήπεδο «Γιάγκος Γρατσίας».
Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν χθες Παρασκευή (5/6) στη Νάξο τα ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας του Πειραιά που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία της χώρας.
Ο ΠΑΣ Νάξου σας προσκαλεί στην Νησιώτικο Γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο ''Καφενείο των Φίλων'' στο Γαλανάδο.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γενικός Γραμματέας του Πανναξιακού ΑΟ, Νίκος Στεφάνου που έγινε για πρώτη φορά πατέρας.
Στο πένθος έχει βυθιστεί το νησί της Πάρου μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.
Η Πάρος υποδέχτηκε σε γιορτινό κλίμα τις δύο Ευρω-Κούπες του Ολυμπιακού που συνεχίζουν την περιοδεία τους στα νησιά των Κυκλάδων.
Σελίδα 1 από 279

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35