Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 18:03

Αποκλεισμένοι, ομάδες και διαιτητές στα νησιά μας

Στο έλεος της κακοκαιρίας και του απαγορευτικού βρίσκονται οι αποστολές του Παμμηλιακού σε Πάρο και Ίο, καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του «Aqua Jewel» και του «Άγιος Γεώργιος» αντίστοιχα που θα μετέφεραν τους αθλητές και συνοδούς τους πίσω στη Μήλο την Κυριακή.

Από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην Πάρο «κατάφερε» αν επιστρέψει στον Πειραιά μόνο ο Θέμης Αϊβαλιώτης που σαν να είχε δει το… όνειρο είχε ζητήσει εισιτήριο επιστροφής με το «Blue Star» που αναχωρούσε το Σάββατο το βράδυ και πρόλαβε την κακοκαιρία. Οι υπόλοιποι δέκα (10) παίχτες που ταξίδεψαν από τη Μήλο και οι πέντε (5) από τον Πειραιά βρίσκονται αποκλεισμένοι στην Πάρο με άγνωστη προς το παρόν ώρα αναχώρησης, πιθανόν σε καλύτερη τύχη όσοι δρομολογούνται για Πειραιά. Μέχρι και την Τρίτη μπορεί να φτάσει η μέρα επιστροφής της αποστολής στη Μήλο, αφού τότε θα εκτελέσει το επόμενο δρομολόγιο του Aqua Jewel. Η διοίκηση του Παμμηλιακού ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για μετάβαση της ομάδας στην Ίο ή τη Σαντορίνη ώστε να προλάβει ανταπόκριση με άλλο πλοίο για Μήλο αλλά μάλλον μάταια.

Σε ακόμα χειρότερη μοίρα ταλαιπωρίας οι τραυματίες ποδοσφαιριστές και κυρίως ο Ηλίας Κυρίτσης που υπέστη κάταγμα κλείδας στον αγώνα με τον ΑΟ Πάρου.

Αποκλεισμένη στην Ίο βρίσκεται και η αποστολή των «μικρών» του Παμμηλιακού. Τα δεκαπέντε (15) παιδιά από τις ακαδημίες ηλικίας πάνω-κάτω 12 ετών είχαν μεταβεί, μαζί με τους συνοδούς τους, μέλη του προπονητικού τιμ και της διοίκησης του συλλόγου στη Νιο για αγώνα τουρνουά με την τοπική ομάδα. Αναμένεται να επιστρέψουν με το αυριανό δρομολόγιο του «Άγιος Γεώργιος».

 

Φυσικά αποκλεισμένοι μέχρι νεοτέρας παραμένουν στην Σύρο οι ομάδες μπάσκετ κορασίδων του ΑΟ Άνδρου και του Μαρπησσαϊκού που αγωνιστήκαν αυτό το σαββατοκύριακό στο κλειστό της Ερμούπολης αλλά και οι ομάδες παίδων και ανδρών βόλεϊ του Ποσειδώνα Τήνου.

 

Στη Νάξο θα διανυκτερεύσει σήμερα η αποστολή του Πανθηραϊκού αφού δεν πρόλαβε να επιστρέψει. Εκεί παρέμεινε και η ομάδα του Ζωγράφου ο Ηλυσιακός που αντιμετώπισε πριν λίγο τον Πανναξιακό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

 

Αποκλεισμένοι σε Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Τήνο και Ίο είναι και οι διαιτητές που θα αναγκαστούν και αυτοί να περιμένουν να ηρεμίσει ο «Ποσειδώνας» για να λυθούν οι κάβοι.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares