Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 13:54

«Τάξη» και έργα στο ΔΑΚ από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Χρειάστηκε να περάσουν κοντά έξι μήνες αλλά εν τέλει η μελέτη παραδόθηκε από την τεχνική υπηρεσία. Και αναφερόμαστε στην αλλαγή κουφωμάτων (παράθυρα) στη πλευρά των θεατών, εκεί που βρίσκεται η εξέδρα με το έργο να ανέρχεται στις 28.000 ευρώ εκ των οποίων οι 17 ήδη βρίσκονται στα ταμεία του ΝΟΠΠΑΠΑ.

Μάλιστα υπάρχει ήδη μία προσφορά χωρίς καμία ιδιαίτερη έκπτωση, κάτι που ενόχλησε το σώμα του συμβουλίου, αλλά προκειμένου να προχωρήσει το έργο ψήφισαν θετικά. Τα νέα παράθυρα θα είναι από ξύλο "μεράντι" ενώ προτάθηκε να γίνει και μόνωση στην απέναντι συστοιχία παραθύρων, από όπου εισρέουν νερά και τα οποία άγνωστο γιατί είχαν μείνει εκτός …μελέτης. Ζήτημα υπάρχει και με την άδεια των αθλητικών χώρων καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2014 τίθεται θέμα καταλληλότητας εκ νέου. Το βασικό πρόβλημα είναι η αδυναμία στελέχωσης των σχετικών επιτροπών καθότι τα προηγούμενα μέλη είτε συνταξιοδοτήθηκαν είτε πήραν μετάθεση με αποτέλεσμα την έλλειψη ολομέλειας.

Εκκένωση

Κι από το κλειστό στο …ανοιχτό εκεί όπου ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ επιχειρεί να βάλει μία τάξη όσον αφορά τους χώρους που υπάρχουν στο στάδιο. Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου έχει ζητήσει την εκκένωση και επιστροφή των δύο χώρων που κρατούσαν τα σωματεία της Αναγέννησης Νάξου και του Ολυμπιακού ΑΕΝ. Ζητάει την επιστροφή των χώρων για να στεγαστούν εκεί τα γραφεία των υπαλλήλων του γηπέδου ώστε να ανακαινιστεί το κεντρικό γραφείο διοίκησης, το οποίο θα παραδοθεί μετά την ανακαίνισή του ενώ θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθούν και να συντηρηθούν οι χώροι του κλειστού γυμναστηρίου κάτω από τις εξέδρες ώστε να χρησιμοποιούνται κυρίως από τις ομάδες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Αναγέννηση Νάξου άμεσα ανταποκρίθηκε ενώ ο Ολυμπιακός απάντησε με έγγραφο στο οποίο εναντιώνεται στην απόφαση και επιμένει στο δικαίωμα χρήσης του με βάση το καταστατικό της ομάδας. Όμως, το ΔΣ αποφάσισε τη διοικητική αποβολή της ομάδας και μάλιστα τέθηκε και θέμα διορίας για την εκκένωση τονίζοντας ότι εάν δεν υπάρχει συμμόρφωση τότε αναλαμβάνουν οι υπηρεσίες του Δήμου

Χρήση

Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα χρήσης των αγωνιστικών χώρων όπου ο κ. Ναυπλιώτης ανέλυσε πλήρως τα όσα ορίζει ο νόμος 423 του 1976 περί της χρήσης των αθλητικών χώρων, στη συνέχεια δε έκανε γνωστό ότι κανένα σωματείο δεν έχει τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του. Ο Νίκος Βλησίδης και ο Στέφανος Φρατζέσκος (μέλη του Δ.Σ.) ζήτησαν ότι αποφάσεις ληφθούν να είναι υπέρ των σωματείων, καθώς αποτελούν πηγή διαφήμισης για το νησί και πρέπει να στηριχθούν. Μάλιστα, το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία του Πανναξιακού ΑΟΝ (αποτελούμενη από τους Σοφία Βασιλάκη, Νίκο Βαφεία, Γιώργο Γιαννάκη και Γιάννη Βαληνδρά) και τονίστηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα διευθετήσει το θέμα των πινακίδων. Σχετικά με το θέμα των μεταδόσεων, ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ πρότεινε να διαμορφωθεί ο χώρος της αποθήκης που βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου, ώστε να γίνονται από εκεί οι μεταδόσεις ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αγορά φορητής εξέδρας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση κάμερας όταν θα γίνονται ζωντανές μεταδόσεις.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares