Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 09:18

Έκοψε την πίτα του ο Αστέρας Κορθίου

Καλή χρονιά, Υγεία και Καλή πρόοδο ευχήθηκε ο Ηγούμενος της Μονής Παναχράντου, Αγίου Παντελεήμονα, Πατέρας Ευδόκιμος, στους αθλητές, γονείς, προπονητές, στην πρόεδρο Ευαγγελία Παρλιάρου και στα μέλη του Δ.Σ., της Ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ, κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μία πραγματικά όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Το φλουρί ''έπεσε'' όλως τυχαίως... στην Κα Πρόεδρο και στον Γενικό Αρχηγό κο. Σωκράτη Πατσαρό!!! Στους οποίους ευχόμαστε πάντα Καλότυχοι.

Στον πατέρα Ευδόκιμο προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο, θέλοντας να τον ευχαριστήσουμε για την διαχρονική βοήθεια και προσφορά του στην τοπική κοινωνία μας, υπενθυμίζοντας ότι το γήπεδο στην περιοχή Αλαμανιάς Κορθίου, οικοδομήθηκε σε παραχωρηθείσα έκταση της Μονής Παναχράντου.

Ευχαριστούμε τους Πατέρες, Ευδόκιμο και Αέτιο για την ζεστή φιλοξενία τους.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου.

Το γήπεδο της Άνδρου ''έβραζε'' από παιδιά, ζωντάνια, διάθεση, χαρά για τον αθλητισμό και για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας κ. Μπενά Ιάκωβο, Μαγουλά Δημοσθένη και Σταματέλο Πανταζή, για την προσπάθεια και καλή δουλειά που κάνουν, όπως και τους γονείς για την συμπαράσταση στα καμάρια μας !!

Η Σχολή μας στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αντίστοιχη Σχολή του Ολυμπιακού στην Χαλκίδα καθώς οι μικροί αθλητές μας θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 15.2.2014 στο Καραϊσκάκη και τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη της Διοικήσεως.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares