Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 14:25

ΣΟΚ έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Βλησίδης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε στα αυτιά μας ο ξαφνικός χαμός του Προέδρου του Αστέρα Τραγαίας Νίκου Βλησίδη.

Ο 56χρονος παράγοντας, με την τεράστια συμβολή όχι μόνο στο Ναξιακό αλλά γενικά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο βρέθηκε νεκρός στην οικία του, με τις πρώτες πληροφορίες να αποδίδουν τον θάνατο σε ανακοπή καρδιάς.

Ο Νίκος Βλησίδης, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, είχε ανάμειξη και με τα αυτοδιοικητικά της Νάξου, καθώς ήταν Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Νίκο μας σόκαρες, μας γέμισες με θλίψη. Το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο. Καλό ταξίδι φίλε μας….

Τα συλλυπητήρια μηνύματα θα αναρτούνται στο παρόν άρθρο.

 

ΑΟ Σύρου

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΑΟ Σύρου ο Αντιπρόεδρος της Πέτρος Ραουζαίος ανέλαβε να μεταφέρει μέσω του S.C. την θλίψη της οικογένειας της Συριανής ομάδας.

 

Ο Νίκος Βλησίδης ήταν ένας πολύ δραστήριος παράγοντας, με πολύ σωστές και σεβαστές απόψεις. Το ποδόσφαιρο μας έγινε φτωχότερο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πανναξιακος

 ΨΗΦΙΣΜΑ-ΓΙΑ

ΑΣ Θύελλα Καμαρίου

Με τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Βλησίδη το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων έγινε φτωχότερο. Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Καμαρίου θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη.

ΑΟ Πύργου

Σύσσωμο το Δ.Σ του ΑΟ Πύργου εκφράζει την οδύνη του για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του ΜΑΧΗΤΗ Νίκου Βλησίδη και θέλει να στείλει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

ΑΜΣ Φιλωτίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» με βαθιά συγκίνηση και στεναχώρια θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του   στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Νίκος ο Βλησίδης υπήρξε υπόδειγμα και πρότυπο σε κάθε θέση στην οποία βρίσκονταν και ήταν ένας μαχητής για τα ιδανικά και τις ιδέες που εκπροσωπούσε. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Νίκο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ                

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                                             ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΑΣ Νάξου

Το Διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουν την βαθειά θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του ανεπανάληπτου συνάνθρωπου, συνεργάτη και φίλου Νίκου Βλησίδη.

Οι πολλές αρετές και το παράδειγμά του τόσο στον εκπαιδευτικό, αθλητικό , αυτοδιοικητικό και κοινωνικό στίβο θα αποτελούν για όλους μας φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και θα είναι διαρκής και αναπόφευκτη η αναφορά μας σ’ αυτές.

Ας είναι ελαφρύ και ποτισμένο με τίμιο ιδρώτα το χώμα που θα τον σκεπάζει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Ιωάννης Στρούβαλης                             Βασαλάκη Ευαγγελία

ΑΟ Πανθηραϊκος

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, με βαθειά οδύνη για τον αιφνίδιο χαμό του Νίκου Βλησίδη, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στην ομάδα του Αστέρα Τραγαίας.

 ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

 

Στέλιος Πολέμης

Θα ηθελα να εκφρασω τα συλυπητηρια μου για τον ξαφνικο χαμο του φιλου και συναγωνιστη για πολλα χρονια Νικου Βλησιδη, προς την οικογενεια του, προς ολα τα παιδια του Αστερα, που ηταν γιαυτους ο προεδρος, ο προπονητης, ο πατερας τους και να κανουν οτι περνα απο το χερι τους να συνεχισουν την προσπαθεια του, ωστε να τους βλεπει απο ψηλα και να αγαλιαζει η ψυχουλα του.

Αιωνια σου η μνημη φιλε Νικο.

 ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το  ΔΣ  της ΕΠΣ Κυκλάδων, με βαθειά οδύνη, για τον αιφνίδιο χαμό του Φίλου και συνεργάτη Νίκου Βλησίδη, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του, τον Αστέρα Τραγαίας, τον Δήμο Νάξου και σε όλη την Ναξιακή κοινωνία.

 

Ο Νίκος υπήρξε μια πολυσχιδής προσωπικότητα, με έντονη δραστηριότητα και ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο του, σε πολλούς τομείς . Όντας εκπαιδευτικός είχε μεγάλη προσφορά στην νεολαία. Ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου και η ψυχή του Αστέρα, τον οποίο υπηρέτησε, επί 40 χρόνια, ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και Πρόεδρος, μέχρι και την τελευταία του στιγμή. Ήταν μαχητής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικά υπήρξε ένας ενεργός και μαχητικός Πολίτης, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Η ζωή του σημάδεψε θετικά τον τόπο του και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό.

 

Αιωνία του η μνήμη.

 

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αποφάσισε

 

α) Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, εκπροσωπούμενη από μέλη του ΔΣ, καταθέτοντας στεφάνι .

 

β) Να αφιερώσει τον Τελικό Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Νάξο, στην μνήμη του ,

 

γ) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΚ, στις 13, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2014 .

 Σύρος  12-2-2014

 Για την ΕΠΣ Κυκλάδων

 Ο Πρόεδρος

 Γιάννης  Σιγάλας

 ΑΟ Λάβα

Η ποδοσφαιρική οικογένεια των κυκλάδων έιναι φτωχοτερη απο την απώλεια του Νίκου Βλησιδη, υπηρξε υπόδειγμα συμπεριφοράς μέσα στα γήπεδα !! Εκφράζουμε τα συλληπητηρια μας στην οικογένεια του!! Καλο ταξίδι φίλε Νίκο!!! Το Δ.Σ του Α.Ο Λαβα Εμπορειου οι , παίχτες και οι φίλαθλοι !!

 ΤΖΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΛΗΣΙΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SPORTCYCLADES.

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.

ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Καλό Ταξίδι φίλε Νίκο

Καμιά φορά τα λόγια δεν φτάνουν για παρηγοριά και ότι και να πω θα είναι λίγο... Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και στην ομάδα του τον Αστέρα Τραγαίας να είστε γεροί να τον θυμόσαστε και να στε σίγουροι πως εκείνος θα σας βλέπει από ψηλά και θα σας καμαρώνει, γιατί οι ψυχές, δεν πεθαίνουν ποτέ.... κουράγιο και δύναμη σε όλους σας, κρατήστε ζωντανή την ανάμνηση του και τις αρετές του!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΙΟΣ

Αστέρας Μαρμάρων

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος Σάμιος Ανδρέας αλλά και όλη η οικογένεια του Αστέρα Μαρμάρων τόσο στους οικείους του εκλιπόντος όσο και στον σύλλογο της Τραγαίας που υπηρετούσε με αφοσίωση και αγάπη ο φίλος Νίκος.

 

ΑΟ Πάρου

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Βλησίδη.

Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, που αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

 

ΑΜΕΣ Νηρέας

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Νίκου Βλησίδη. Ο εκλιπών θα είναι πάντα για όλους εμάς ένα πρότυπο αθλητικού παράγοντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με τιμή το Δ.Σ. του συλλόγου

VLISIDIS-KATSOYLIS

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares