Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 14:57

Oι επιχορηγήσεις σε Mήλο, Σέριφο, Σίφνο

Τα νησιά που θα αναφερθούμε έχουν κοινό χαρακτηριστικό τα υπέρογκα ποσά που επιβαρύνονται, καθώς είναι γνωστές οι δυσκολίες μετακίνησης και οι παραπάνω διανυκτερεύσεις στα ταξίδια τους, που πολλές φορές αστάθμητοι παράγοντες τα μετατρέπουν σε πολυήμερα με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά.

ΜΗΛΟΣ

Το ποσό των 10.000 ευρώ θα λάβει ο Παμμηλιακός και των 5.000 ο Ν.Ο Μήλου.

Τα ποσά είναι σε απόλυτους αριθμούς μεγαλύτερα από αλλού, στην ουσία όμως είναι ψίχουλα δεδομένων των αναγκών.

Ιδιαίτερα αν λάβουμε υπ όψιν και τις ανάγκες συντήρησης αλλά κυρίως τον εξοπλισμό στις υποδομές, π.χ τα όργανα στην αίθουσα του δημοτικού σταδίου, το συμπέρασμα είναι πως τα πάντα εξαρτώνται από τις προσφορές και το οικονομικό μάτωμα των παραγόντων.

Αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι του νησιού που δείχνουν την αγάπη τους στην ομάδα, πολύ δύσκολα θα επιβίωνε η αθλητική δραστηριότητα που είναι πλούσια και πολυέξοδη.

ΣΕΡΙΦΟΣ

Στην Σέριφο πλην της προ διετίας προσφοράς του δήμου των 3 κοντέινερ και μάλιστα χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να γίνουν τα αποδυτήρια, καμία άλλη βοήθεια δεν έχει προσφέρει ο δήμος, παρά το ότι έχει επανειλημμένα ζητηθεί και παρά το ότι άπαντες έχουν γνώση των τεράστιων εξόδων της ομάδας κυρίως λόγω των μετακινήσεων.

Η διοίκηση είναι αυτή που εξασφαλίζει την λειτουργία της ομάδας και μάλιστα είναι πολύ αξιέπαινη η δημιουργία από τους ανθρώπους της των εξαιρετικά διαμορφωμένων συνθηκών στα αποδυτήρια-κοντέινερ, όπου εκτός των άλλων υπάρχει και πολύ καλός εξοπλισμός στο γυμναστήριο που λειτουργεί για τις ανάγκες των αθλητών.

ΣΙΦΝΟΣ

Στην Σίφνο τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.

Η οικονομική βοήθεια του δήμου στον Πανσιφναϊκό ανέβηκε στις 5.000 από τις 2.000 που ήταν.

Ακόμη ο δήμος έχει αναλάβει όλα τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, ενώ φέτος μετά από τις εργασίες που έγιναν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Σημαντικές είναι για την διοίκηση και η πρωτοβουλίες του δημάρχου για διευκολύνσεις και για την πρόσβαση σε επιφανείς Σιφνιούς, προκειμένου να βοηθήσουν με χορηγίες.

Το άλλο σωματείο του νησιού ο ΑΓΝΟΣ, ο γυμναστικός και ναυτικός όμιλος, δεν έχει πάρει καμία βοήθεια και στην ουσία είναι ανενεργός με ελάχιστες ναυταθλητικές δράσεις το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares