Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 01:12

Ταξίδι στο ποδοσφαιρικό παρελθόν με τον Βαγγέλη

Μία αξιόλογη εκπομπή που θα ξυπνήσει σε όλους μας μνήμες από το ποδόσφαιρο των περασμένων δεκαετιών βρίσκεται στα σκαριά από την Αιγάιο τηλεόραση, αποτελώντας μία έμπνευση του Βαγγέλη Μαραγκού.

MARAGOS PROEDROS FOINIKAΟ Σωτήρης Νικολακόπουλος δουλεύοντας  πολλές ώρες έχει συνδέσει το πλούσιο υλικό που υπάρχει στα αρχεία του σταθμού και ο Βαγγέλης με έναν φιλοξενούμενο σε κάθε εκπομπή θα επιχειρήσει ένα ταξίδι στο παρελθόν του ποδοσφαίρου…

Πάμε να δούμε ποιος είναι ο Βαγγέλης που έχουμε ακούσει την φωνή του μέσα από περιγραφές αγώνων για λογαριασμό του S.C. και άλλων μέσων των Κυκλάδων… Τρελαμένος με την μπάλα αλλά και με την Μουσική ο ίδιος είναι ο άνθρωπος που κάθε πρωινό σας « φτιάχνει» την ημέρα στον αιγαίο 95,8 αλλά και με την εξαιρετική χροιά της φωνής του στις αθλητικές μεταδόσεις εδώ στις Κυκλάδες, και κυρίως στο αγαπημένο του άθλημα μα ποιο άλλο το ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Μαραγκός γεννήθηκε στην Ερμουπόλη και από μικρός αγάπησε την μουσική (είναι 24 χρόνια Ραδιοφωνικός Παραγωγός) από μικρό παιδάκι θυμάμαι μας λέει ο ίδιος τον εαυτό του μπροστά από μια κονσόλα, και δεξιά να έχει τις κασέτες και τους δίσκους που με κόπο από το χαρτζιλίκι του τους αγόραζε μας λέει συμπληρώνοντας είμαι χαρούμενος που έπειτα από τόσα χρόνια το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα.

Από παιδάκι όπως και οι περισσότεροι μας άλλωστε έπαιζε ποδόσφαιρο με τα υπόλοιπα παιδιά στους δρόμους και τις αλάνες του Βροντάδου που ήταν η γειτονιά που μεγάλωσε, όπως και της Ανάστασης, όπου κλεινόταν τα ποδοσφαιρικά ραντεβού των λιλιπούτιων παικταράδων της εποχής.

Στα εφηβικά του χρόνια από το 1989 μέχρι το 2002 αγωνιζόταν σε όλα τα τμήματα της Άνω Σύρου, ενώ υπήρξε και η συμμετοχή του στη Μικτή Κυκλάδων την περίοδο 93-94.

MARAGOS RADIOΑγαπημένοι του παίκτες; Δημήτρης Σαραβάκος αν και Ολυμπιακός ο ίδιος και βέβαια όλοι οι μεγάλοι από την δεκαετία του 80 από τον μεγάλο Θωμά μαύρο της ΑΕΚ μέχρι τους Αναστόπουλο Καραπιάλη και βέβαια τον Λάγιος Ντέταρι.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει για πολλά πολλά χρόνια να μας κρατά συντροφιά μέσα από τα ερτζιανά στα fm αλλά και στην Αιγαίο Τηλεόραση όπου το τελευταίο διάστημα με τη νέα της διοίκηση έχει κάνει τεράστια βήματα προς την εξυγίανση και τον εκσυγχρονισμό της, ενώ η ένταξη της στην DIGEAκαι η συνεργασία με επαγγελματίες του είδους, της έχει δώσει ποιοτικούς πόντους στην τηλεθέαση.

Εμείς ευελπιστούμε να δούμε ακόμα περισσότερα πράγματα από τον πάντα δραστήριο συριανό δημοσιογράφο και sport caster στο άμεσο μέλλον… καλή συνέχεια Βαγγέλη!!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares