Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 12:55

Η Άνω Μερά ευχαριστεί τις ακτοπλοϊκές εταιρίες

Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Σ. Άνω Μεράς προς HΕLLENIC SEA WAYS , FAST FERRIES και SEA AND SKY. Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Σ. Άνω Μεράς προς HΕLLENIC SEA WAYS , FAST FERRIES και SEA AND SKY.

Ευχαριστήρια επιστολή του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς προς τις εταιρίες των HΕLLENIC SEA  WAYS, FAST FERRIES και SEA AND SKY για την συνεισφορά ως προς το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου της Μυκόνου.

Αναλυτικά η επιστολή

«Το αθλητικό σωματείο ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ θεωρεί  υποχρέωση του  ,όπως  ευχαριστήσει  θερμά, για την γενναιόδωρη, πολύτιμη  και συνεχή  συνεισφορά των εταιρειών ΗΕLLENIC SEA WAYS, FAST FERRIES, το πλήρωμα του ΘΕΟΛΟΓΟΣ, καθώς και το πρακτορείο του SEA AND SKY (Μάνεσης)   προς το σύνολο των δραστηριοτήτων της  ομάδα μας.

Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά, για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράσταση σας, προς την ομάδα μας,  η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, και για άλλες εταιρείες.

Με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες αποδεικνύετε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα κοινωνικής σας ευθύνης και την στήριξη σας, προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.  

Σας Ευχαριστούμε θερμά, για την πολύτιμη συνεισφορά σας»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares