Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 08:13

Πιστή στο ραντεβού της η ΠΕΦΟ Σερίφου με τους βετεράνους της Εθνικής μας!

Σε αντίθεση με την θλιβερή εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος στα Νησιά Φερόε και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro 2016, η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος έδειξε στην…

Σέριφο, τι συμβαίνει όταν η τέχνη δεν ξεχνιέται!
Οι βετεράνοι μας πάτησαν το πόδι τους στο νησί το Σάββατο το πρωί όπου τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τα μέλη της τοπικής ΠΕΦΟ με τον πρόεδρο Γιάννη Λυμβαίο που ήταν οι διοργανωτές. Όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία των βετεράνων στο λιμάνι από τους παρευρισκόμενους, πολλοί πήγαν να τους χαιρετήσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

Η ΠΕΦΟ ΣΕΡΙΦΟΥ με την εμπειρία των 11 ετών παρουσίας στο νησί και πληθώρα κοινωνικών έργων διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων, παλαιμάχων εθνικής Ελλάδος και μεικτής Σερίφου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΕΦΟ και η ποδοσφαιρική γιορτή για το νησί στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στις άοκνες προσπάθειες του προέδρου Γιάννη Λυμβαιου και των υπολοίπων μελλών του Δ.Σ.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων.
Μέγας χορηγός ο Γιάννης Κονδύλης που φρόντισε να μας γλυκάνει με τα πολύ ωραία παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ και να μας δροσίσει με τα νερά ΔΙΟΣ.
Μπράβο στην ΠΕΦΟ ΣΕΡΙΦΟΥ και σε όλους τους χορηγούς.
Καλό καλοκαίρι!

Δείτε εδώ... φώτος

Στην διάρκεια του ταξιδιού δεν έλειψαν τα «πειράγματα» μεταξύ των παικτών, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς υπήρξαν αντίπαλοι στο παρελθόν. Χαρακτηριστική ήταν η πλάκα του Νόνι Λίμα στον Χρήστο Αρδίζογλου, όταν έγινε λόγος για τον τελικό του 1979 ανάμεσα στον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ. Ο Λίμα ακόμα δεν έχει ξεχάσει τις ντρίπλες στον αντίπαλο του, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει στο ταρτάν του παλιού Καραϊσκάκη και να αποχωρήσει τραυματίας στο 46ο λεπτό!
Από την άλλη, ο Παναγιώτης Κελεσίδης αστειευόταν με τον Χρήστο Αρδίζογλου για μία φάση στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (2-3) το 1976. Ο Αρδίζογλου είχε βρεθεί τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και αντί να σκοράρει περίμενε τον… Τάσο να του δώσει την μπάλα για να βάλει εκείνος το γκολ.
Για να γίνει πιο παραστατικός, ο Αρδίζογλου ξάπλωσε στα πλακάκια για να το περιγράψει καλύτερα! Ο Κελεσίδης «πείραζε» διαρκώς τον πρώην αντίπαλο του, λέγοντας πως εφόσον εκεί η Ένωση δεν έκανε το 3-1, τότε ήταν φυσικό ο Ολυμπιακός να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-3!

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή (14/6) στις 12 το μεσημέρι. Ενώ αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί σε ξερό γήπεδο. Όμως, αν υπάρχει διάθεση, δεν υπάρχουν δυσκολίες! Τα παιδιά της ΠΕΦΟ ανέλαβαν να μετατρέψουν σε χρόνο μηδέν το «ξερό» σε… παλατάκι. Το γήπεδο γέμισε ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και αρκετοί ανέβηκαν από την παραλία με τα μαγιό για να τον παρακολουθήσουν!

Η Μικτή ομάδα Παλαιμάχων Ελλάδος απαρτίστηκε από τους Παναγιώτη Κελεσίδη, Μπάμπη Σταυρόπουλο, Χρήστο Αρδίζογλου, Νόνι Λίμα, Πέτρο Μίχο, ο οποίος ανέλαβε και χρέη τεχνικού, Τάκη Παντέλη, Μιχάλη Γεροθόδωρο, Χρήστο Καλτσά, Θανάση Μπέλλο, Νίκο Πατσιαβούρα, Γιάννη Λάλα και Κώστα Κουμαργιά, ενώ της αποστολής ηγήθηκε ο Ανδρέας Μπονόβας. Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι Παλαίμαχοι αλλά και η ομάδα της Σερίφου προσέφεραν υψηλών προδιαγραφών θέαμα παρά την ζέστη και τον ξερό αγωνιστικό χώρο, με τους πρώτους να επικρατούν με σκορ 6-3. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Ανδρέας Μπονόβας και Νόνι Λίμα, ενώ τα άλλα δύο πέτυχαν οι Μπάμπης Σταυρόπουλος και Θανάσης Μπέλλος.

Στο γεύμα που ακολούθησε (το τρίτο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!) η ΠΕΦΟ μαζί με τους βετεράνους τίμησαν και το σάιτ μας, την iDreamTeam, καθώς ήταν η μοναδική που κάλυψε ειδησεογραφικά και φωτογραφικά την αναμέτρηση, στην οποία χάρισαν μία από τις εμφανίσεις που φορέθηκαν στον αγώνα.
Σίγουρα οι δύο ομάδες θα ξανανταμώσουν στο ίδιος μέρος το επόμενο καλοκαίρι.

του Θανάση Πέππα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares