Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 20:57

Στην Αντίπαρο ο Νίκος Σπυρόπουλος

Στην Αντίπαρο προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010, που διεξήχθη στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού εμφανίστηκε στο ευγενικότατος, φιλικός, πρόθυμος να φωτογραφηθεί με όποιον του ζητηθεί, ωστόσο παρέμεινε λιγομίλητος.

Τη σεζόν που μόλις τελείωσε ο Σπυρόπουλος αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και της Κιέβο Βερόνα «μετακόμισε» το καλοκαίρι του 2013 στην Τούμπα, αλλά έπαιξε μόνο σε 25 ματς. Από τον Δεκέμβριο, όταν ακόμη ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν στην τεχνική ηγεσία, δεν υπολογιζόταν. Τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, στο 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο νησί του Αιγαίου τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για πολλές προσωπικότητες όχι μόνο του αθλητισμού και της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού. Μία από αυτές ήταν και η παρουσία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πέρυσι το καλοκαίρι στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του «SportCyclades».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: pariani-enimerosi.blogspot.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares