Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 14:53

Τα είπαν Κουκάς και Καναβάρο

Στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Ορνό βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Φάμπιο Καναβάρο συνοδευόμενος από την οικογένεια του και μεγάλη παρέα.

Στη συγκεκριμένη παρέα βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς, όπου συζήτησε και συνέφαγε μαζί με τον μεγάλο Ιταλό παίκτη. Φυσικά Αλέξανδρος Κουκάς κέρδισε την καρδιά του απλού κατά τα άλλα Ιταλού σταρ, ο οποίος θαμπώθηκε από τη Μύκονο και υποσχέθηκε να επιστρέψει σύντομα για να μείνει πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Καναβάρο έδωσε ρεσιτάλ με την απλότητα του και ήταν συνεχώς χαμογελαστός έχοντας στο πλευρό του τον “Αλεκάρα” τον άνθρωπο ατμομηχανή του νησιού, που όπως είπε και ο ίδιος ο Ιταλός που τον έζησε από κοντά είναι ή ψυχή όλων των θεμάτων στο νησί.

Οι δύο άνδρες βρήκαν χημεία μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες ανανέωσαν το ραντεβού τους που μπορεί να περιέχει και εκπλήξεις αθλητικού περιεχομένου. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Καναβάρο δεν ήταν ο μόνος Ιταλός που συνομίλησε ο Αλέξανδρος Κουκάς, αφού «εθεάθη» να πίνει τον καφέ του με έναν άλλο μεγάλο της serie A΄, τον Αντώνιο Κόντε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares