Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 20:14

«Συγκλονισμένοι» με τον χαμό του Αντώνη (Συλ. Επιστολές)

Συγκλονισμένος, είναι ο κόσμος του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο, μετά το άκουσμα της είδησης του χαμού του Αντώνη Χωριανόπουλου, υιού του επί σειρά ετών Γραμματέα της ΕΠΣ Κυκλάδων και μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιώργου Χωριανόπουλου. Σύσσωμη η ομάδα του sportcyclades.gr εκφράζει την βαθειά οδύνη της και την συμπαράσταση της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εδώ θα μπαίνουν με σειρά ημερομηνίας (νεότερες πάνω) οι συλλυπητήριες επιστολές που λαμβάνουμε στο info@sportcyclades.gr

Πανσιφναϊκός

Η οικογένεια του Πανσιφναϊκού Αθλητικού Συλλόγου, βαθιά συγκλονισμένη, εκφράζει τα τα θερμά της συλλυπητήρια στον κ Γιώργο Χωριανόπουλο και την οικογένειά του για τον χαμό του υιού τους Αντώνη.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του ΠΑΣ Τήνου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Αντώνη Χωριανόπουλου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης

Με λύπη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό του Αντώνη Χωριανόπουλου, γιου του αγαπητού μας Γιώργου, μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Είναι σκληρό η ζωή ενός νέου να κόβεται τόσο νωρίς και να σβήνουν βίαια τα όνειρα του. Όσα λόγια παρηγοριάς και να ειπωθούν δεν είναι αρκετά να διώξουν τη θλίψη. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο Γιώργο και στην οικογένειά του και ο Θεός ας τους δίνει δύναμη.

ΑΟ Καρτεράδου

Η οικογένεια του ΑΟ Καρτεράδου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον κ. Γιώργο Χωριανόπουλο και την οικογένεια του για την απώλεια του αγαπημένου τους υιού Αντώνη.

ΑΟ Πάρου

Το ΔΣ του ΑΟ Πάρου νιώθωντας βαθιά θλίψη για τον χαμό του Αντώνη, γιου του Γιώργου Χωριανόπουλου, εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό Παράδεισο στους αιθέρες.

ΠΑΣ Νάξου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και γενικά όλη η οικογένεια του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντοπίτη μας και εξέχοντος μέλους της κοινωνίας και της ΕΠΣ Κυκλάδων κκ Γιώργου Χωριανόπουλου για τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του γιού τους Αντώνη.

Πανναξιακός Α.Ο.

Η Ναξιακή κοινωνία, τα μέλη του Δ.Σ. , οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου μας αισθανόμαστε βαθειά θλίψη στο άκουσμα της τραγικής είδησης, για τον πρόωρο θάνατο του Αντώνη, υιού του συμπατριώτη μας και εκλεκτού μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Γεωργίου Χωριανόπουλου.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Χωριανόπουλου, κουράγιο στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΟ Πάγου

Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Πάγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του κου Χωριανόπουλου, για τον άδικο και πρόωρο χαμό του υιού του.

Άνω Μερά

Το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιώργου Χωριανόπουλου, για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους παιδιού.

Πανθηραϊκός

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.κ Γιώργου Χωριανόπουλου, για τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του υιού τους Αντώνη.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων.

Μάριος Γαλανός

Στο άκουσμα της είδησης του άδικου χαμού του Αντώνη Χωριανόπουλου, εκφράζω την θλίψη μου και την αμέριστη συμπαράσταση μου προς την οικογένεια του Γιώργου Χωριανόπουλου και των οικείων τους.

Λάβα Εμπορείου

Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Λάβας εκφράζουμε την θλίψη μας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Αντώνη Χωριανόπουλου, υιού του κ. Γιώργου Χωριανόπουλου και ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής της και καλή δύναμη στους οικείους της.

ΑΟ Μυκόνου

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του κύριου Χωριανόπουλου για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους παιδιού.

Παμμηλιακός

Η οικογένεια του Παμμηλιακού θέλει να εκφράσει την βαθιά θλίψη της για τον χαμό του Αντώνη Χωριανόπουλου, υιού του κ. Γιώργου Χωριανόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο στην οικογένεια του και τους οικείου του.

Ανδριακός

SILIPITIRIO XOR

ΑΜΣ Φιλωτίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του υιού σας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει

Θύελλα Καμαρίου

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Καμαρίου εκφράζουν τα βαθειά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Γιώργου Χωριανόπουλου για τον άδικο και πρόωρο χαμό του υιού τους Αντώνη.

Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Σύσσωμα όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο φίλο και συνεργάτη Γιώργο Χωριανόπουλο και στην οικογένειά του για τον άδικο και πρόωρο χαμό του υιού τους Αντώνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Αιωνία του η μνήμη.

Ο Επικεφαλής  Χρήστος Καφτηράνης και τα μέλη.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Ο Α.Ο. Σύρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιώργου Χωριανόπουλου, για τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του υιού του.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1.   Το Δ.Σ., το προσωπικό και τα σωματεία – μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια τους για τον άδικο χαμό του υιού του μέλους του Δ.Σ. κου Γεώργιου Χωριανόπουλου.

2.  Σε όλους τους αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου της Ενωσης θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων.

3.   Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων.

4.   Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ και όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος να παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του εκκλιπόντος.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΦΡΕΡΗΣ           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares