Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 21:24

Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως σε συνέχεια της προσφοράς του προς το κοινωνικό σύνολο του νησιού μέσω ΔΩΡΕΑΝ προγραμμάτων, ξεκινούν οι εγγραφές στα "Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών" για τα παιδιά και τους γονείς.

Στα βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών, τα παιδιά θα λάβουν τα ερεθίσματα εκείνα που θα πυροδοτήσουν την ανάπτυξη των ικανοτήτων και νέων δεξιοτήτων τους. Οι γονείς συμμετέχουν ενεργά στα παιχνίδια κίνησης και αυτοσχεδιασμού των παιδιών τους, συμβάλλοντας στοχευμένα, με την καθοδήγηση της θεραπεύτριας, στην ανάπτυξη γνωστικών και εκτελεστικών λειτουργιών οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχοπνευματική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού, τη σχολική επιτυχία και την κοινωνικοποίηση.

Σε συνεργασία με την ψυχοκινητική θεραπεύτρια τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2016 και θα υπάρξουν τμήματα που απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 10 ετών και τμήματα που απευθύνονται σε γονείς με τα παιδιά τους 3 έως 7 ετών, διαμορφωμένα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα είναι η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Για εγγραφές και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα "Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών", μπορείτε να απευθυνθείτε στην παιδαγωγό, ψυχοκινητική θεραπεύτρια και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Άννα Βογανάτση στο τηλ. 699 712 0545.

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares