Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 21:18

Στηρίζουμε τις ομάδες και τις ακαδημίες

Με την απόκτηση ενός ημερολογίου στηρίζουμε τις ομάδες - ακαδημίες και ταυτόχρονα τα παιδιά στο να προπονηθούν κάτω από καλύτερες συνθήκες Με την απόκτηση ενός ημερολογίου στηρίζουμε τις ομάδες - ακαδημίες και ταυτόχρονα τα παιδιά στο να προπονηθούν κάτω από καλύτερες συνθήκες

Στη διάθεσή του κοινού είναι τα νέα ημερολόγια για το 2016 των ομάδων και Ακαδημιών, Α.Ο. Ερμούπολης, Α.Π. Παναθηναϊκού Σύρου, του Φοίνικα, του Vissa Club και των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου. Τα ημερολόγια αυτά όπως είναι φυσικό είναι αφιερωμένα στα…παιδιά, μικρά και μεγάλα που απαρτίζουν τις ομάδες και τα τμήματα των ακαδημιών.

Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως οι ομάδες, αλλά και οι ακαδημίες έχουν την ανάγκη όλων μας και με την αγορά ενός ημερολογίου ενισχύουμε την προσπάθειά τους, η οποία είναι υπέρ πολύτιμη. Έτσι, θα πρέπει να συμβάλει ο κάθε ένας από εμάς με τον τρόπο του, στη συνέχεια της λειτουργίας των ομάδων αυτών, ώστε από τις πλευρά τους οι προπονητές να προσφέρουν στα παιδιά, αλλά και οι μικροί αθλητές να έχουν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζονται για να ξεφεύγουν από όλα τα καθημερινά “βάρη”.

Η προσπάθεια που καταβάλουν, διοικήσεις, προπονητές αλλά και όλοι είναι γύρο από τις ομάδες και ακαδημίες, είναι μεγάλες και έχουν την ανάγκη και την στήριξή μας. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως με το να είμαστε δίπλα στις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων, στηρίζουμε πάνω από όλα τα δικά μας τα παιδιά, αφού τους δίνουμε την ευκαιρία να γυμναστούν και να "ακονίσουν" το μυαλό τους. Η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Ερμούπολης, ο Φοίνικας Σύρου, οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, του Vissa Club και των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου, επέλεξαν την ποιοτική δουλειά της Τυποκυκλαδικής, ώστε να δείξουν σε όλους όσους αποκτήσουν τα ημερολόγια, ότι γίνεται σωστή και σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Α.Ο. Ερμούπολης

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμούπολης εκδίδει και φέτος το ανανεωμένο ημερολόγιο του έτους 2016, ευελπιστώντας τούτο να αποτελέσει, ένα χρηστικό αθλητικό αναμνηστικό για τους φίλους του μπάσκετ, της πόλης και του νησιού μας.

Οι λειτουργίες του συνόλου των τμημάτων του Σωματείου, από τις ακαδημίες των αγοριών και κοριτσιών, ως τις ομάδες των ενηλίκων, ανδρών και γυναικών, χαρακτηρίζονται πλέον από ένα καθιερωμένο "αγωνιστικό στυλ" καλαθοσφαίρισης, χάρις στη φιλοσοφία και τη μεθοδική δουλειά της προπονητικής μας ομάδας.

Η -κατά την κρίση μας- επιτυχημένη πορεία όμως, έγκειται στη σταθερή αντίληψη των μελών του Συλλόγου, για τη διαχρονική υπηρέτηση του "αγνού ερασιτεχνικού αθλητικού ιδεώδους". Η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, η ενδυνάμωση της ανθρωπιστικής και αθλητικής παιδείας, η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, η συνεργασία, η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και η αυτοπειθαρχία, ως γνήσια αθλητικά ιδανικά. Ως αξίες, ως αρετές για την προαγωγή της κοινωνικής μας ζωής.

Βασική επιδίωξη των μελών της Διοίκησης, των προπονητών, των γονέων και των αθλητών, αποτελεί και για τη νέα χρονιά, η συνέχιση του έργου πάνω στις ίδιες βάσεις, στις ίδιες θεμελιώδεις αξίες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την οικονομική ενίσχυση και τη συνεισφορά τους στην έκδοση του ημερολογίου, ευχαριστούμε τους φίλους και τους γονείς των αθλητών για τη συμπαράστασή τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, "Καλή Αθλητική Νέα Χρονιά". "Με Υγεία και Δύναμη". "Με Ελπίδα και Αισιοδοξία". Με Αθλητική Καινοτομία".

Α.Π. Παναθηναϊκού Σύρου

"Κλείνουμε φέτος επτά χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας, έχοντας πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος το παιδί και την ολόπλευρη ανάπτυξή του, ψυχική, σωματική, πνευματική, ακολουθώντας τη ρήση των προγόνων μας ότι ένας υγιής ντους αναπτύσεται σε ένα υγιές σώμα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής αποκλείει τα παιδιά σήμερα από υγιεινούς τρόπους ανάπτυξης η πολύωρη απασχόληση των γονέων στην εργασία τους καθώς και οι πολλές δραστηριότητες των παιδιών από μικρή ηλικία, έχουν σαν αντίκτυπο την απομάκρυνση των παιδιών από το φυσιολογικό τρόπο ανάπτυξης, που δεν είναι άλλος από τον αθλητισμό και γενικά το παιχνίδι για μεγάλο μέρος της ημέρας.

Η Ακαδημία μας έχοντας πάντα στο επίκεντρο το παιδί, του δίνει την δυνατότητα να αποφύγει όλα αυτά τα δυσάρεστα για την υγεία του προβλήματα και μέσω της κίνησης να γυμναστεί και να χαρεί τις ευεργετικές επιδράσεις της άσκησης στον οργανισμό του.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2016, χωρίς να ξεχνάμε ότι "Νους υγιής εν σωματι υγιή". Καλή Χρονιά σε όλους".

Κοινή Γνώμη

95f93d2373611e8183571826e98263e5a97fdda473611e8183571826e98263e5bcd8422773611e8183571826e98263e5d1de569173611e8183571826e98263e5

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares