Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 17:33

Το Αιγαίο έγραψε Ιστορία!

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, το Αιγαίο έγραψε Ιστορία ή αν προτιμάτε Στο Αιγαίο γράφτηκε Ιστορία! Στο Hilton λοιπόν της Αθήνας κι εν μέσω της μεγάλης επιχειρηματικής έκθεσης ATHENS MONEY SHOW 2016, γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο της ζωής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ή αλλιώς όπως θα συνηθίσετε όλοι να αποκαλείτε, AEGEAN MEDIA.

21 ηλεκτρονικά ΜΜΕ (16 γενικά ειδησεογραφικά και 5 αθλητικά) από όλο το Αιγαίο με πρωτοβουλία του protevousa.gr ενώθηκαν σε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό και διαφημιστικό δίκτυο (ένα από τα μεγαλύτερα του είδους στην Ελλάδα) με σκοπούς την εξωστρέφεια, την άμβλυνση της νησιωτικότητας, την εγκυρότερη, καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση και την ενιαία διαφημιστική πολιτική. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη είναι και το sportcyclades.gr

Ήδη από την πρώτη μέρα της έκθεσης (διήρκησε ως την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου) αγκαλιάστηκε θερμά από μεγάλες εταιρείες και σημαντικούς φορείς ως ένα πολύ ελπιδοφόρο και πρωτοποριακό εγχείρημα.

Τα 21 ΜΜΕ του Αιγαίου σιγά σιγά το ένα μετά το άλλο τοποθετούν το σήμα μέλους και το σήμα του Δικτύου στα λογότυπα και τις ιστοσελίδες τους, ενώ ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία η κοινή (αρχικής μορφής) ιστοσελίδα. Για να δείτε τα μέλη του Δικτύου και να επισκεφθείτε τους ιστοχώρους τους, κάνετε κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο οπτικο - ακουστικό υλικό θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μέλη του Δικτύου την προσεχή Τρίτη, 12 Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Aegean Media (aegeanmedia.gr) και στα μέλη αυτού. Πλέον το Αιγαίο ειδησεογραφικά και διαφημιστικά δεν είναι σκόρπια νησιά, αλλά μια ενιαία δύναμη!

DIKTYO 1

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares