Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 11:12

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου στη Μενεγάκη [vid]

Στα στούντιο του Alpha και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το χορευτικό του ΑΜΣ Φιλωτίου ΟΖΕΥΣ την Παρασκευή 25η Μαρτίου.

Τα μέλη του χορευτικού ταξίδεψαν την Πέμπτη με 8 μποφόρ, έφτασαν τα ξημερώματα στον Πειραία και έδωσαν το παρόν στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. Βέβαια το παρόν έδωσε η Στελίνα Κονιτοπούλου, ο Αντώνης Κονιτόπουλος και ο Νίκος Μάκαρης.MENEGAKI

Άφθονο κέφι, ζωντάνια άλλα και κρασί με ρακί έρεαν άφθονα μεταφέροντας στην Παλλήνη τη ζωντάνια του Φιλωτίου και της Νάξου ολόκληρης. Μαζί τους είχαν και τα πεσκέσια τους, τυριά, γραβιέρες βούτυρο απο την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, ούζο και κίτρο απο το Βαλλινδρά, ελιές, μέλι, ξυνότυρα, μιζίθρες, ξυνομιζίθρες,κρασί, ρακί, μέλι, κεφαλοτύρι από παραγωγούς του Φιλωτίου. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι.

Τα άτομα που απάρτιζαν την αποστολή ήταν:Ειρήνη Λιοφάγου, Ηλίας Κυλής,Μιχάλης Βασιλάκης, Κατερίνα Χουζούρή,Στέφανος Ψαρράς,Στέλλα Μαϊτού, Δεμένεος Μανιός, Νικόλας Νυκτερής, Σταυρούλα Δεμενεοπούλου,Δέσποινα Κρασσά,Μαρία Λιοφάγου, Σοφία Λιοφάγου, Γιώργος Λιόφαγος,Ευαγγελία Προμπονά, Κατερίνα Βρουτση, Μαρούσα Βλασερού, Τσάφος Στέφανος,Βασιλική Κύλη, Σοφία Μουστάκη, Ειρήνη Ψαρρά.     

Το Διοικητικό Συμβούλιο το Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Νίκο Μάκαρη,

τη Στελλίνα Κονιτοπούλου και τον Αντώνη Κονιτόπουλο για την πρόσκληση τους προς το σύλλογο μας για να παραστεί το χορευτικό μας  και να τους συνοδεύσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια της αποστολής στην Αθήνα, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για τα τυριά και τις γραβίερες που προσέφεραν, την ποτοποιϊα Βαλλινδρά για τα κίτρα και τα ούζα που προσέφεραι, την εταιρεία MOSAIC για την υπέροχη τσάντα που μας προσέραι και όλους του ντόπιους παραγωγούς  του χωριού μας για όλα αυτά που μας έδωσαν και τα είδατε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΑΜΣ Φιλωτίου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares