Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 18:00

Τα συλληπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Νίκου Σάββα

Σε αυτό το άρθρο θα δημοσιεύονται οι συλληπητήριες επιστολές για τον ξαφνικό χαμό της μορφής του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή το Πανναξιακού, Νίκου Σάββα.

ΣΟΚ... Έφυγε ξαφνικά ο Νίκος Σάββας

 

Σύρος 2002 – Δημήτρης Κάμπαξης

Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά οδύνη μας για τον χαμό του Νίκου Σάββα, ενός ανθρώπου που θα λείψει από την κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο μας. Προσωπικά, στο παρελθόν έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής απέναντι στον Νίκο και πάντα θαύμαζα την ποιότητα του ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Κουράγιο στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Συλλυπητήρια από Πανθηραϊκό

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο με βαθιά θλίψη για το χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού Νίκου Σάββα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στο σωματείο της Νάξου".

Δια το Δ.Σ Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης

Ο Γεν. Γραμματέας Μάκης Βασαλάκης

Η οικογένεια του Πανναξιακού θρηνεί το χαμό του Νίκου Σάββα

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. και η διοικούσα επιτροπή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, συνήλθαν σήμερα Παρασκευή 8-7-2016 σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από το άκουσμα του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή-μέλους της αθλητικής οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. και εξέχοντος μέλους της Ναξιακής κοινωνίας Σάββα Νικολάου και αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και μέλη του να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην μνήμη του στο Κέντρο Υγείας –Γενικό Νοσοκομείο Νάξου

3. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα να παραταχθεί με μαύρα περιβραχιόνια στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο ΔΑΚ Νάξου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη του αγώνα.

4. Το παρών ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο".

 ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καθώς και σε όλη την αθλητική οικογένεια της Νάξου και των Κυκλάδων.

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων

"Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή κ. Σάββα Νικολάου για τον αιφνίδιο θάνατο".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares