Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 19:15

Κρίσιμη συνεδρίαση για κλειστό στην Παροικία

Tην Πέμπτη 21/7 στο Δημοτικό συμβούλιο στην Πάρο ανάμεσα σε άλλα υπάρχει ένα σημαντικό αθλητικό θέμα.

Θα τεθεί προς ψήφιση η υλοποίηση της κατασκευής του κλειστού γηπέδου στην θέση Ζευλάκι της Παροικίας.

Σημαντικές παράμετροι είναι πως το ζήτημα είναι δουλεμένο και προετοιμασμένο καθώς και τα σχέδια της προκάτ κατασκευής του υπάρχουν, το κτήμα ανήκει στον δήμο και κυρίως είναι αποφασισμένο να διατεθούν οι 400.000 ευρώ από το αποθεματικό της ΚΔΕΠΑΠ σε αυτόν τον σκοπό, ποσό που επαρκεί σύμφωνα με τις κοστολογήσεις που έχουν γίνει.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν συνεχείς επαφές με την αρχιεπισκοπή για ανταλλαγή ενός κτήματος που ανήκει στην εκκλησία πολύ κοντά στο Δημοτικό γήπεδο Πάρου, με ανάλογο που να ανήκει στον δήμο.

'Ομως οι συζητήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος και προτιμήθηκε η λύση στο Ζευλάκι, που απέχει περίπου ενάμισυ χιλιόμετρο από το λιμάνι και ένα πρόβλημα πρόσβασης που υπάρχει είναι σχετικά εύκολο να λυθεί.

Έτσι φαντάζει ορατή η εξαιρετική προοπτική της λύσης ενός θέματος που χρονίζει επί δεκαετίες στην Πάρο, μία λύση την ώρα που οι εργασίες για το κλειστό στον σχολικό χώρο στην Μάρπησσα βρίσκονται στην τελική τους φάση και είναι θέμα μερικών εβδομάδων η παράδοση του.

Τέλος ελπίζουμε στην ομόφωνη λήψη της απόφασης γιατί κάποιες τοπικιστικές φωνές που έχουν ακουστεί δεν δείχνουν ικανές να ανακόψουν την πορεία για ένα έργο αθλητικής πνοής στην νεολαία του νησιού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares