Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 22:37

Βράβευση του Α.Ο. Μυκόνου προς τις ακτοπλοϊκές εταιρίες‏

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς και ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας ποσοσφαίρου Πέτρος Γιαβρούτας βρέθηκαν στο νέο λιμάνι της Μυκόνου όπου και βράβευσαν τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Fast Ferries και Golden Star Ferries για την προσφοράς τους και την βοήθεια τους στον Α.Ο. Μυκόνου.

Η σχετική ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου σήμερα (9/10) τίμησε τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Fast Ferries και Golden Star Ferries για την προσφορά τους και την βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια ως προς τον σύλλογο μας. Σε αυτή την εποχή που ζούμε η βοήθεια τους με οποιοδήποτε τρόπο είναι πολύτιμη.

Στο νέο λιμάνι της Μυκόνου βρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου μας Αλέξανδρος Κούκας μαζί με τον Γενικό αρχηγό της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας Πέτρο Γιαβρούτα για να βραβεύσει τις δύο ακτοπλοϊκές εταιρίες.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαυαν ο Καπετάνιος του Fast Ferries Andros, Ιάκωβος Σκιαδάς και ο Καπετάνιος του superferry Θεολόγος Αναστάσιος Τρέσσος. Στη βράβευση παρευρέθηκε και ο Λιμενάρχης Μυκόνου κ.Παναγιώτης Καραμίτσας

Μέσα στο χρόνο αναμένεται να γίνουν και άλλες βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει την ομάδας μας. Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έχουν βοηθήσει το σύλλογο μας είτε ηθικά είτε υλικά.

Σας ευχαριστούμε!

IMG_2808.jpg

IMG_2806.jpg

IMG_2802.jpg

IMG_2815.jpg

IMG_2814.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares