Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 18:37

Εγκρίθηκε το κονδύλι, μένει το ''οκ'' του Δήμου για το γηπέδο της Ερμούπολης

Τα «Χριστούγεννα» ήρθαν νωρίτερα σε ότι αφορά το γήπεδο της Ερμούπολης, καθώς εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2016 των έργων που αφορούν στον τομέα του αθλητισμού, έπειτα τη σχετική εισήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Προκειμένου να υπογραφούν οι Προγραμματικές Συμβάσεις σύμφωνα με το άρθρο 100, όπως ισχύει και να προχωρήσει η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων. Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης καλείται σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων να αποδεχθεί τα χρήματα ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης του τεχνιτού χλοοτάπητα.

Ένα έργο πνοής, ένα έργο που θα φέρει και πάλι… ζωή στο γήπεδο της Ερμούπολης-ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι κατεστραμμένος και εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Αν οι διαδικασίες προχωρήσουν σύμφωνα με το πλάνο της Ένωσης τότε μέχρι τα μέσα του 2017 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και με το ξεκίνημα της νέας σεζόν οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο κ. Φρέρης με ικανοποίηση μας ανακοίνωσε την  ένταξη του έργου και πλέον ο χρόνος για την έναρξη της αποκατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα. Επίσης το έργο περιλαμβάνει και την αντικατάσταση των τριών από τους έξι προβολής που έχουν πρόβλημα, ώστε το γήπεδο να είναι μετά τα βελτιωτικά έργα σε πλήρη λειτουργία και να μπορούν να γίνουν παιχνίδια και βραδινές ώρες. 

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares