Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 16:22

Κοινή πορεία για το καλό του αθλητισμού στην Αντίπαρο

Με την έναρξη της λειτουργίας του ο Πλοηγός Αντιπάρου έχει αναμφισβήτητα προσφέρει διεξόδους στη νεολαία του νησιού, μέσω των δραστηριοτήτων του σε αθλήματα, όπως το Μπάσκετ, όπου συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, ενώ παράλληλα το σκακιστικό τμήμα έχει ανοίξει τα φτερά του εκτός των ορίων του νομού, αφού θα φιλοξενήσει και θα συνδιοργανώσει ρμ τη συνεργασία των τοπικών φορέων και συλλόγων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τη μεγάλη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Πρόσφατα υπήρξε και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Αντιπάρου, κ. Αναστάσιο Φαρούπο, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν κοινό δρόμο συμπόρευσης για την ανάδειξη του τόπου τους.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων, πράγμα που αποτυπώνεται και στις ακόλουθες ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αναστάσιο Φαρούπο και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου, για τον εποικοδομητικό διάλογο, την κατανόηση και επικρότηση την οποία επέδειξαν στο έργο του σωματείου μας, βοηθώντας και προσφέροντας εμπράκτως την υποστήριξή τους.
Το κοινωφελές και αναπτυξιακό έργο που εξ ορισμού επιτελούν Δήμος και Πλοηγός Αντιπάρου, έχει κοινό παρανομαστή και η συμπόρευσή τους αποτελεί μονόδρομο.
Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

Είχε προηγηθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αντιπάρου, που ανέφερε τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μετά από πρόσκληση του Δημάρχου
Αναστασίου Φαρούπου η συνάντηση με τους προέδρους των συλλόγων του νησιού μας.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση τους από τον Δήμο καθώς και θέ-ματα λειτουργίας και προγραμματισμού δράσεων.
Ο Δήμος προσβλέπει στην συνεργασία αλλά και την βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν οι σύλλογοι στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού και δεσμεύεται ότι θα βοηθήσει τους συλλόγους με κάθε δυνατό τρόπο.

Εκ του ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares