Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 16:44

Μαγευτική η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Νηρέα

Την Παρασκευή 10/03/2017 πραγματοποιήθηκε μια ιστορική συναυλία στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον αιώνιο έφηβο Διονύση Σαββόπουλο.

Τον δικό μας γλυκύτατο Νιόνιο, που πλημμύρισε την αίθουσα με την αναλλοίωτη φωνή του, την απίστευτη θεατρικότητα του, το νεανικό του πάθος. Χάρισε απλόχερα στιγμές συγκίνησης, νοσταλγίας, χαράς και ευφορίας… Στο πλευρό του τρεις καταξιωμένοι μουσικοί που συνέβαλαν τα μέγιστα με τους ήχους τους, στην μαγευτική αυτή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Σαββόπουλο και τους συνεργάτες του κ. Στάθη Άννινο, κ. Βαγγέλη Καρίπη και κ. Γιώτη Κιουρτσόγλου. Επίσης την κα Ελένη Καλέση για την συνεργασία, τον κ. Γιάννη Τούντα που αποθέωσε, την ήδη εξαιρετική ηχητική κάλυψη του κ. Σπύρου Μπάλιου και των συνεργατών του, οι οποίοι πάντα παρέχουν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον κ. Στέλιο Γκίκα για το εξαιρετικό γλυπτό που φιλοτέχνησε και το οποίο παραδώσαμε, τιμής ένεκεν, στον κ. Σαββόπουλο, τον κ. Αλέξανδρο Παπανικολάου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, όλο τον κόσμο που γέμισε την κατάμεστη αίθουσα, και όπως πάντα τους χορηγούς μας: Blue Star Ferries, Hotel Senia, Aegean Air και τα εστιατόρια Χριστιάνα, Πιάτσα και Τσαχπίνης, που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

«…Να μας έχει ο θεός γερούς, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε…» 

ΑΜΕΣ Νηρέας

DSCF3923DSCF3927DSCF3930DSCF3962DSCF3963DSCF3972DSCF3975DSCF3994DSCF4003

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares