Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 00:05

Συναντήθηκε με σωματεία της Νάξου η Θεώνη Λειβαδάρου

Το πρώτο της ταξίδι για επαφές με σωματεία των Κυκλάδων πραγματοποίησε η Εντεταλμένη Αθλητισμού Κυκλάδων, κα. Θεώνη Λειβαδάρου.

Η Έπαρχος Θήρας «σήκωσε τα μανίκια»  και με το καλημέρα στα νέα της καθήκοντα, επισκέφθηκε το Σάββατο (11/3) τη Νάξο ως πρώτο σταθμό του τομέα ευθύνης της , όπου είχε συναντήσεις με σωματεία, ενώ παρακολούθησε και δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Τον ΠΑΣ Νάξου – Θύελλα (κ12) και τον ημιτελικό Κυπέλλου Πανναξιακός – Λάβα.

17238325 10212629983214247 244423429 n

Σε αυτό το πρώτο ταξίδι συναντήθηκε με ανθρώπους από τα εξής σωματεία: Πανναξιακό Α.Ο., Πανναξιακό Α.Ο.Ν., Παλαίμαχους Πανναξιακού, Ναξιακό Γ.Σ. και ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η Εντεταλμένη Αθλητισμού, πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου τη Νάξο, προκειμένου να έχει συναντήσεις και με τα υπόλοιπα σωματεία του νησιού. Επόμενος σταθμός της Θεώνης Λειβαδάρου θα είναι η Πάρος τη Κυριακή (19/3), όπου θα έχει επαφές με συλλόγους και παράλληλα θα παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου, Πανναξιακός – ΑΟ Σύρου.

Όπως μας τόνισε η κυρία Λειβαδάρου, στόχος είναι, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να έχει μία πλήρη εικόνα από όλους τους συλλόγους, από τους οποίους περιμένει ενημέρωση για  τις δράσεις που ετοιμάζουν και αυτές μπορεί να στηριχθούν από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία του άρθρου, το μέλος της ΕΠΣΚ, κ. Μάριος Γαλανός ήταν και αυτός με τη σειρά του στο νησί και ήταν παρόντας σε πολλές από τις συναντήσεις, καθώς είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη κυρία Λειβαδάρου.

LEIVADAROU PALAIMAXOI PANNAIAKOU

Με τη λήξη της επίσκεψης της, η Εντεταλμένη αθλητισμού μίλησε για την επίσκεψη της στο sportcyclades.gr :  «Ως εντεταλμένη αθλητισμού Κυκλάδων είχα τη  χαρά να βρίσκομαι στην όμορφη Νάξο και να παρακολουθήσω δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.  Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τα παιδιά απέδειξαν το πόσο αγαπούν και σέβονται τον θεσμό που υπηρετούν, τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός όπως έχω πει πολλές φορές και πάντα θα το λέω μας ενώνει όλους!!!!  Στηρίζουμε , σεβόμαστε τον αθλητισμό και τα αθλητικά σωματεία - συλλόγους των Κυκλάδων... Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανναξιακό για την πρόκριση του στον τελικό κυπέλλου.... Για μένα και οι δυο ομάδες είναι νικητές... Σημασία έχει η συμμετοχή και του ευ αγωνίζεσθαι. Δικός με στόχος  είναι να στηρίζω όλους τους αθλητικούς συλλόγους των Κυκλάδων και να τους στηρίζω, τόσο υλικά, όσο  και με τη φυσική μου παρουσία. Με χαροποιεί ιδιαίτερα  να βρίσκομαι κοντά στις ομάδες μας, όσο μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι κοντά στους αθλητές και στις δραστηριότητες των σωματείων που υπηρετούν».

LEIVADAROU AGGELIS KATSARAS

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares