Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 14:27

Το Champions League φέτος πάει… Μύκονο

Μύκονος θα είναι πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας επικοινωνίας που σχεδίασε η Heineken, η οποία σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία δημιούργησαν το Heineken Champions Voyage, η συγκεκριμένη συμφωνία θα ανακοινωθεί σήμερα (5/4).

Η Heineken είναι μία από τους κορυφαίους χορηγούς του Champions League, το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια φίλοι του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

Πλέον με αυτή την συμφωνία, στο ημίχρονο κάθε αγωνιστικής αναμέτρησης, στο πλαίσιο του Heineken Champions Voyage, θα προβάλλονται διαφημιστικά σποτς των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, και η αρχή θα γίνει από την Μύκονο.

Όμως δε τελειώνει εδώ… έχει και συνέχεια καθώς το Heineken Champions Voyage που πραγματοποιούταν στην Ίμπιζα της Ισπανίας μέχρι και πέρυσι, φέτος θα ταξιδέψει στη Μύκονο.

Πάνω από 500 τυχεροί φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τη Μύκονο, ενώ ανάμεσά τους θα βρίσκονται δημοσιογράφοι και διασημότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου.  

Τέλος να πούμε πως η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Τετάρτη 5 Απριλίου) στην Αθήνα και έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής Γιώργος Τζιάλλας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Navigator Travel & Tourism και μέλος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Στυλιανόπουλος.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares