Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 12:03

Ήρθε για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και σαρώνει το ‘BigBreak’

Κάτι άκρως πρωτοποριακό και νέο ΉΡΘΕ στην Ελλάδα και ήταν αυτό που αναζητούσε ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για την ποδοσφαιρική κοινότητα big break που έχει απλώσει τα δίχτυα του στο διαδίκτυο και ήδη οι πρώτες εντυπώσει και κριτικές είναι εξαιρετικές.

Βασισμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα, οι ιδρυτές του Γιώργος Παθιακάκης και Αντώνης Φώσκολος, έφεραν στην Ελλάδα αυτό που έλειπε από τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και παράγοντα με στόχο να τους διευκολύνουν στο μέγιστο βαθμό. Το big-break αποτελεί μια νέα καινοτομία στην Ελλάδα στην οποία ο κάθε παράγοντας, ποδοσφαιριστής και προπονητής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπορεί να προβάλει τον εαυτό του και τα στοιχεία του έχοντας ως στόχο να προσελκύσει πάνω του εκείνα τα βλέμματα που ενδιαφέρονται για τον προσεγγίσουν.

Μέσω του Big Break, το εκάστοτε πρόσωπο που θα έχει λογαριασμό θα έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύει στοιχεία του βιογραφικού του τα οποία θα μπορεί να κοιτάξει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις τις πρώτες 20 ημέρες λειτουργίας πραγματοποίησαν εγγραφή  1000 και πλέον άτομα και εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν γνωστά και άλλες πρωτοποριακές πρακτικές του που θα… απογειώσουν τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Να υπενθυμίσουμε μάλιστα ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις του ερασιτεχνικού φάσματος θα γίνουν μέσω της κοινότητας ποδοσφαίρου.


Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από την ποδοσφαιρική κοινότητα.


Oι άνθρωποι του Big Break δημιούργησαν ένα εξαιρετικής έμπνευσης βίντεο με τον ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο να παίζει ποδόσφαιρο και να τον... θαυμάζει η μητέρα του...

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares