Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 17:58

Το πρόγραμμα για τα ''Μηλώσια 2017''

Ίσως είναι η μακροβιότερη Αθλητική διοργάνωση στο νησί... Ο λόγος για τα ''Μηλώσια'' που έχουν ξεπεράσει τα 30 χρόνια παρουσίας και διοργανώνονται ανελλιπώς κάθε χρόνο από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου.

Πιστός λοιπόν στο καλοκαιρινό ραντεβού ο σύλλογος της ορεινής Νάξου διοργανώνει και φέτος τα ''Μηλώσια 2017'', που για όσους δε γνωρίζουν είναι ένας μήνας γεμάτος αθλητικές εκδηλώσεις όλων των ειδών που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου έχει συνδυάσει τους αγώνες με την απόδοση φόρου τιμής σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στον σύλλογο και γενικότερα στον τόπο του Φιλωτίου. 

Φέτος τα Μηλώσια ξεκινούν στις 24 Ιουλίου με τους αγώνες στίβου στη μνήμη του Ιουλιανού Βλασερού που θα γίνουν στο ΔΑΚ Νάξου και ολοκληρώνονται στις 23 Αυγούστου με το καθιερωμένο οδοιπορικό στο Ζα, αφιερωμένο στη μνήμη της Μαρίας Ψαρρά.

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου

Θα είναι μεγάλη η χαρά μας αγαπητοί συγχωριανοί να έχουμε αθρόα τη συμμετοχή σας στους αγώνες που υπόσχονται αρκετά καλό συναγωνισμό και ενδιαφέρον θέαμα.

Επί πλέον είναι δεδομένο ότι η παρουσία του κόσμου αποτελεί βασικό παράγοντα για τη επιτυχία κάθε αθλητικής εκδήλωσης. Επίσης αυτονόητο ότι τα παιδιά που μετέχουν στους αγώνες χρειάζονται το χειροκρότημα μας για να ενθαρρυνθούν στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Παράλληλα, με την παρουσία μας τιμούμε πραγματικά τη μνήμη ανθών του χωριού μας που χάθηκαν πρόωρα

Δείτε την αφίσα που περιέχει το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων 

MILOSIA_2017.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares