×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 14:25

Έτοιμο προς έγκριση το νέο σωματείο στη Νάξο!

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες γραφειοκρατικές διαδικασίες περί εξεύρεσης ιδρυτικών μελών του νέου σωματείου, που ενδεχομένως να πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες στο νησί της Νάξου, με τους Γιάννη Φραγκίσκο και Γιάννη Ρούσσο να κινούνται τάχιστα αλλά και απόλυτη μεθοδικότητα. Αντρικό τμήμα βόλεϊ η είδηση αλλά και ακαδημίες που θα εμπεριέχουν αγόρια και κορίτσια, λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας.

«Τρέχει» το ρεπορτάζ των εξελίξεων τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Νάξου, αφού το δίδυμο Φραγκίσκος – Ρούσσος δείχνουν να ταυτίζονται απόλυτα με την ιδέα του Απόλλων Νάξου.

«Έκλεισε» η αναζήτηση

Η εύρεση των 22 ιδρυτικών μελών έγινε πραγματικότητα, μέσα σε πολύ χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο ουσιαστικά δείχνει και τη στήριξη του κόσμου, προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή των ακαδημιών του ΠΑΟΝ Γιάννη Φραγκίσκου.

Το καταστατικό πλέον είναι έτοιμο να σταλεί στο Πρωτοδικείο, αφού πρωτίστως  υπογραφεί από όλα τα νέα μέλη του συλλόγου. Οι διαδικασία ενεργοποίησης του σωματείου αναμένεται να οριστικοποιηθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα, κάτι που σημαίνει πως το αρχικό πλάνο των δύο, φαίνεται να μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία.

Πλούσιο το ακαδημαϊκό μενού

Ο σύλλογος αναμένεται να «αντλήσει» αρκετά παιδιά από το νησί, αφού και ο Γιάννης Φραγκίσκος αλλά και ο πρώην παράγοντας του Πανναξιακού Γιάννης Ρούσσος έχουν γίνει ακροδέκτες μεγάλου ενδιαφέροντος.

Το αξιοσημείωτο είναι βέβαια πως μέσα σε αυτές θα υπάρξουν τμήματα με αγόρια και κορίτσια, με το ποσό της μηνιαίας συνδρομής και χωρίς κόστος εγγραφής, να ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Αντρικό τμήμα

Τέλος μία ακόμα είδηση που προέρχεται από το νέο σύλλογο της Νάξου, αναφέρει πως στο τραπέζι των συζητήσεων έχει «πέσει» και η ιδέα για αντρικό τμήμα, κάτι βέβαια που θα αναβιώσει μετά από αρκετά χρόνια.

Κάτι τέτοιο βέβαια οριοθετεί πως τη νέα σεζόν η ομάδα των Φραγκίσκου- Ρούσσου δεν θα προλάβουν να δημιουργήσουν αγωνιστικό κομμάτι, αλλά θα παραμείνει στάσιμο σε διαδικασία προπονήσεων. Ταυτόχρονα όμως θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την μεθεπόμενη χρονιά για τους άντρες, πράγμα το οποίο αποτελεί και το αρχικό ζητούμενο για τους ίδιους.

Το Sportcyclades.gr θα σας κρατάει ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares