Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 08:05

Διαμαρτυρία ΑΟ ΠΑΡΟΥ

aop_logo_soccer_player

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου κ. Λ. Κοντό

Κοιν: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ΕΠΣ Κυκλάδων, Δήμαρχο Πάρου κ. Χρ. Βλαχογιάννη, Πρόεδρο ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Κάγκανη, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς κ. Μ. Καλακώνα, Επικεφαλής Πάρος – Αξία κ. Γρ. Πρωτολάτη, Επικεφαλής ΚΕΠ Πάρου κ. Μ. Γλέζο, Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κ. Ροκονίδα, Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Πάρου, ΜΜΕ.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 18 Ιουλίου, στο 10ο θέμα θα συζητήσετε την «παραχώρηση Δημοτικού Σταδίου Πάρου προς διεξαγωγή συναυλίας».

Σας ενημερώνουμε, όπως και στο παρελθόν ότι παρόμοιες συναυλίες επιφέρουν στον αγωνιστικό χώρο τεράστια προβλήματα από τα οποία οι μόνιμοι παραλήπτες είναι οι αθλητές του ΑΟ Πάρου και γενικά όλη η νεολαία του νησιού.

Μετά από κάθε παρόμοια εκδήλωση υπάρχουν καταστροφές στον αγωνιστικό χώρο και επί μέρες προσπαθούμε στη συνέχεια να τον καθαρίσουμε από διάφορα επικίνδυνα υλικά που υπάρχουν σε αυτόν, όπως καρφιά, εργαλεία, σπασμένα μπουκάλια και χιλιάδες αποτσίγαρα. Ο χώρος «αχρηστεύεται» για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι ακατάλληλος για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι εδώ και πολλές ημέρες το ΔΣ του ΑΟΠ προκειμένου να διοργανώσει συναυλία προς ενίσχυσή του βρίσκεται σε ανεύρεση χώρου διότι απέκλεισε το Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να το προστατεύσει.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες

Κάνουμε έκκληση στη λογική σας προκειμένου να μην παραχωρήσετε το Δημοτικό Στάδιο για καμία συναυλία. Ο χώρος είναι για την άθληση της νεολαίας και όχι μόνο της Πάρου. Βοηθήστε μας να παραμείνει αθλητικός χώρος, όπως είναι ο προορισμός του. Για εμάς, για εσάς, και τις πανανθρώπινες αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Μετά τιμής

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares