Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 01:10

Ο Κώστας Μανωλάς και τα ΕΠΑΛ Σύρου στο πλάι του Δημήτρη

23632741_1255502651262074_3761710597144279889_o.jpg

Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να κρατά χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά τη στήριξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αλλά υπάρχουν φορές που κάποια πράγματα βγαίνουν στη δημοσιότητα αν αυτό είναι αναγκαίο, όπως στη περίπτωση του Δημήτρη Ρίζου.

Ο Ναξιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρόμα, ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα των μαθητών των εσπερινού και πρωινού ΕΠΑΛ Σύρου, που με τη στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων διοργανώνουν φιλανθρωπική λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συμμαθητή τους Δημήτρη Ρίζου θέλοντας να του συμπαρασταθούν στον προσωπικό αγώνα που δίνει για τη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μαθητών

Οι μαθητές του εσπερινού και πρωινού ΕΠΑΛ Σύρου σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων διοργανώνουν φιλανθρωπική λαχειοφορο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συμμαθητή και φιλου τους Δημήτριου Ρίζου στον προσωπικό αγώνα που δίνει για τη ζωή του.

1ο δώρο η φανέλα του διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλα, ο οποίος την προσέφερε χωρίς καμία άλλη σκέψη ( μετά από παράκληση των ίδιων των παιδιών). Καθώς ακόμα συμπεριλαμβάνονται πολλά πλούσια δώρα.

Την προσπάθεια μας αυτή στηρίζουν οι Legends 2004 (Πρωταθλητές ποδοσφαίρου Ευρώπης 2004).

Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η συνεισφορά όλων μας κρίνεται αναγκαία, ώστε να φανεί ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο του συντοπίτη μας.

Η χαρά έρχεται στη ζωή μας, όταν έχουμε κάτι να κάνουμε, κάτι να αγαπάμε και κάτι να ελπίζουμε. Τζόζεφ Αντισον.

Ολοι μαζι μια αγκαλια για το Δημητρη

Το μήνυμα των μαθητών του Εσπερινου Επαλ Σύρου.

«Ολοι μαζι μια αγκαλια για το Δημήτρη Ρίζο».

Ευχαριστούμε τον Διεθνή ποδοσφαιριστη Κώστα Μανωλα για την άμεση ανταπόκριση του να προσφέρει την φανέλα του με σκοπό να βοηθηθεί ο φίλος μας.
Οι μαθητές του Εσπερινου Επαλ Σύρου.

*Παράλληλα στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα γίνονται προσπάθειες ώστε να διοργανωθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με τους παλαίμαχους της Εθνικής ομάδας του 2004.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares