Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 19:33

Στην τελική ευθεία για τις παρεμβάσεις βελτίωσης στο γήπεδο της Τήνου

Μετά και την δέσμευση του Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου αναφορικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου στην χώρα της Τήνου, ήρθε η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου όπου ενέκρινε την σύμβαση Διαβαθμικής Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών γηπέδων ποδοσφαίρων.

Έτσι άλλη μια κίνηση έγινε και όλα δείχνουν πως το έργο - δέσμευση του δημάρχου Τήνου έχει πάρει τον δρόμο του.  Η εν λόγω απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα για το γήπεδο της Τήνου που είναι στο Βίντσι:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση 5.625,00 Μ2 συνθετικού χλοοτάπητα 
  • Προμήθεια και εγκατάσταση 300,00 τεμ. πλαστικών καθισμάτων 
  • Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1,00) ζεύγους εστιών ποδοσφαίρου 
  • Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1,00) σετ τεσσάρων σημαιών κόρνερ

Για τις τεχνικές προδιαγραφές των υλικών ελήφθησαν υπόψη οι κανονισμοί και προδιαγραφές της FIFA  καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. Βάσει του περιεχομένου της Διαβαθμιδικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει, εκτός από την χρηματοδότηση και την υλοποίηση των έργων.

Για το γήπεδο ποδοσφαίρου 11x11 Χώρας του Δήμου Τήνου,  το κόστος είναι 180.829,20 €, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Το ποσό θα καταβληθεί από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποβολή της βεβαίωσης παραλαβής εργασιών από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής της προμήθειας που θα καλύπτει αντίστοιχη δαπάνη εκτελεσθεισών εργασιών.

Πηγή: tinostoday.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares