Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 20:03

Διπλή πρόκριση για το ΕΠΑ.Λ. Μήλου στο Σχολικό Πρωτάθλημα

Διπλή επιτυχία, αθλητική αυτή τη φορά, για το ΕΠΑ.Λ. Μήλου που πήρε τις νίκες σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ απέναντι στο ΓΕΛ Μήλου σε αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο του Σχολικού πρωταθλήματος. 

Η ομάδα volley των κοριτσιών μας νίκησε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες την αξιόμαχη ομάδα του ΓΕΛ Μήλου με 2-0 σετ μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου και από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες και των δύο σχολείων για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 epal-voley0218_1.jpg

Σε αγώνα που ακολούθησε αμέσως μετά στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, η ομάδα των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Μήλου επικράτησε σε έναν συναρπαστικό αγώνα, που κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, της αντίστοιχης ομάδας του Γενικού Λυκείου Μήλου με 3-1. Οι σκόρερς για την ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Μήλου: Χρόνης Αντώνης, Σοσόλι Ντιάνκο και Φέρκο Κλόντι.

epal-mpala0218_1.jpg

Το ΕΠΑ.Λ. Μήλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων, την κα.Τσίρου Ρίτα και τον κ. Κουλακιώτη Στέλιο για την πολύπλευρη συνδρομή τους στην τέλεση των αγώνων, καθώς και τη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Μήλου και ειδικότερα την παιδίατρο κα. Γεωργοπούλου Ζωή για το συντονισμό της ιατρικής επίβλεψης των αγώνων, παρά το φόρτο εργασίας.

Επόμενοι αγώνες στη Σαντορίνη για τη Β' Φάση του σχολικού πρωταθλήματος!

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares