Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 20:27

Το «έκαψε» στο ENIGMA CLUB η Θύελλα Καμαρίου [pics-vid]

Που αλλού;;; Το καλύτερο νυχτερινό μαγαζί τη Σαντορίνης, το ENIGMA CLUB επέλεξαν οι νταμπλούχοι Κυκλάδων της Θύελλας Καμαρίου προκειμένου να γιορτάσουν το κλείσιμο μία μαγικής χρονιάς.

Ο Βαγγέλης Φουστέρης έδωσε το σήμα μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, λέγοντας: ‘’ΤΩΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ’’ και όπως ήταν φυσικό οι παίκτες του δεν του χάλασαν το χατίρι.

Η επιλογή φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ENIGMA CLUB του Μάριου Γαλανού και με την άφιξη τους στη Σαντορίνη, είχαν μια ξεχωριστή θέση στα VIP τραπέζια του νυχτερινού CLUB, που πλέον φέρει δικαίως τον τίτλο του τόπου διασκέδασης όλων των αθλητικών σωματείων των Κυκλάδων.

Για κέφι και γλέντι δεν συζητάμε, καθώς η συσσωρευμένη προσπάθεια μιας χρονιάς γεμάτες απαιτήσεις, σε συνδυασμό με την μέθη της μεγαλύτερης επιτυχίας του σωματείου συνέθεσαν ένα «εκρηκτικό» μείγμα που έφερε διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης σε ένα μαγαζί που γνωρίζει πολύ καλά πως να πετύχει κάτι τέτοιο.

Όποιος δεν έχει διασκεδάσει στο Enigma θέλει να το κάνει και αυτοί που το έκαναν, ανυπομονούν για την επόμενη επίσκεψη τους.

Όπως απαιτείται σε τέτοιες περιστάσεις οι κούπες (πρωτάθλημα και κύπελλο) έφτασαν με τη συνοδεία σαμπάνιας στον χώρο και τοποθετήθηκαν σε περίοπτη θέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από τον photographer του enigma: Μιχάλη Κανλή.

 

MIK_5735.jpg

MIK_5726.jpg

MIK_5732.jpg

MIK_5733.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares