Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 01:45

«PLAYLAND» Το διαμάντι του αθλητισμού που βρίσκεται στη Σαντορίνη [vid-pics]

Όταν μιλάμε για αθλητική όαση στη Σαντορίνη τότε αυτομάτως το μυαλό μας πάει στο Αθλητικό Κέντρο «PLAYLAND» που αποτελεί ένα κόσμημα, όχι μόνο για το νησί του ηφαιστείου, αλλά για ολόκληρες τις Κυκλάδες.

PLAYLAND_1280_120.jpg

Πάθος

Το Playland είναι ένας χώρος φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι, από δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν γεννηθεί μέσα στον αθλητισμό και τον υπηρετούν με παροιμιώδη αφοσίωση επί σειρά δεκαετιών.

Το 2000 τα αδέλφια  Άκης και ο Παρασκευάς Ξαγοράρη αποφάσισαν να κάνουν ένα γηπεδάκι 5χ5 και παράλληλα την ακαδημία ποδοσφαίρου «PLAYLAND».

Βλέπετε, οι δυο τους, καθώς και ο τρίτος αδελφός Τάσος Ξαγοράρης έχουν ζυμωθεί με το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας μάλιστα ένα κοινό στοιχείο! Ποιο είναι αυτό; Και οι τρεις ήταν τερματοφύλακες.

Το να μεταλαμπαδεύσουν σωστά τον αθλητισμό στα παιδιά μέσω των ειδικών συνεργατών τους, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει σκοπό ζωής γι αυτούς...  

Εγκαταστάσεις

Και επιστρέφουμε στις καταστάσεις και την ιστορία του PLAYLAND, όπου από το 2000 το ένα βήμα ακολούθησε το άλλο και 18 χρόνια μετά μιλάμε για τον πληρέστερο αθλητικό πολυχώρο στις Κυκλάδες και όχι μόνο.

Το Αθλητικό – Ψυχαγωγικό Κέντρο PLAYLAND βρίσκεται στη Μεσαριά Σαντορίνης (δηλαδή στο κέντρο του νησιού) και στο παράλληλο του Επαρχιακού δρόμου Φηρών – Πύργου σε ένα οικόπεδο 25 στρεμμάτων, το οποίο διαθέτει:

Γήπεδο ποδοσφαίρου  10χ10 διαστάσεων 85x55m με τάπητα τελευταίας γενιάς.

Γήπεδο  ποδοσφαίρου 5χ5  διαστάσεων 44x24m.

Δυο γήπεδα τένις τελευταίας γενιάς.

Τρία Αποδυτήρια πολυτελείας, φυσικά με ζεστό νερό, 12 ντουζιέρες και 9  WC.

Αίθουσα  αερόμπικ και ρυθμικής γυμναστικής

Πισίνα, όπου παραδίδονται μαθήματα κολύμβησης.

Όσο για τους γονείς  που συνοδεύουν τα παιδιά τους  αλλά και για όλο τον κόσμο της Σαντορίνης  στις εγκαταστάσεις στεγάζεται Καφετέρια  – σνακ  μπαρ 200 τ.μ  με κλιματισμό και  θέα στα γήπεδα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Επίσης για να μη χάνουμε ούτε λεπτό από τα αθλητικά δρώμενα το playland διαθέτει τηλεοράσεις επίπεδες   50 & 42”  με δορυφορική σύνδεση για την παρακολούθηση όλων των αθλητικών γεγονότων και όχι μόνο ( Σύνδεση με NOVA  και CONEX TV).

Την θερινή περίοδο λειτουργεί Εξωτερικός  Παιδότοπος 700 τ.μ   με φουσκωτά   και άλλα  παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Το Playland διοργανώνει πάρτι γενεθλίων,  εορτών και κάθε άλλης εκδήλωσης.

Φυσικά για την επίσκεψη σας το κέντρο διαθέτει ένα πολύ μεγάλο και άνετο χώρο στάθμευσης οχημάτων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν.

Προπονητές

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα τμήματα του Playland προπονούνται και διδάσκονται τον αθλητισμό περισσότερα από 300 παιδιά, καθώς το κέντρο συνεργάζεται μόνο με πτυχιούχους γυμναστές, καταξιωμένους τον καθένα στο αντικείμενο του και πάνω από όλα  με ειδικότητα στο άθλημα που διδάσκουν.

1. Κρεμμύδας Δημήτρης Καθηγητής Φυσικής αγωγής (προπονητής ποδοσφαίρου).


2. Τσοβάρας  Ευάγγελος Καθηγητής Φυσικής αγωγής (προπονητής ποδοσφαίρου).


3. Μητριτζάκη Φωτεινή Καθηγήτρια  Φυσικής αγωγής  (ρυθμική – αερόμπικ)


4. Παπουλίδης Πολυχρόνης καθηγητής φυσικής αγωγής (τένις )


5. Χατζιαδαμίδης  Τάσος  Καθηγητής Φυσικής αγωγής (Στίβος)


6. Καραμπέκου  Μαρία   καθηγήτρια φυσικής αγωγής  (Ενόργανη Γυμναστική)

 7. Ξαγοράρη Άννα καθηγήτρια φυσικής αγωγής (κολύμβηση)

8. Ζουμή Άννα  καθηγήτρια φυσικής αγωγής  (στίβος)

Αποτελέσματα

Αυτοσκοπός και φιλοσοφία του «PLAYLAND» σίγουρα δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά ο αθλητισμός .

Παρόλα αυτά η καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα έχει φέρει διακρίσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν περισσότερο με το ποδόσφαιρο και τον στίβο, καθώς η ακαδημία της Playland είναι αυτή που  συμμετέχει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ως συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα στίβου του Ήφαιστου.

Η κλήσεις 5 ποδοσφαιριστών στα κλιμάκια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων και η συμμετοχή του Βαμβακούση στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας αποτελούν τρανά παραδείγματα της σωστής δουλειάς, όπως και οι επιδόσεις των αθλητών του στίβου, που αρκετοί έχουν πιάσει ή βρίσκονται κοντά να κατακτήσουν τα όρια επιδόσεων που θα τους δώσουν τη συμμετοχή σε αγώνες Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Το βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε το sportcyclades.gr

 

facebook version 

 

Φωτογραφίες

 

PLAYLAND_1280_120.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares