Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 16:37

Ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο της Ερμούπολης... Υπεγράφη η σύμβαση

Στην τελική ευθεία και επισήμως μπήκε από σήμερα το πρωί η ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας Ιωαννίδης ΑΤΕ επισκέφθηκαν το γήπεδο πραγματοποιώντας μετρήσεις, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη και του Δήμαρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκού.

Αμέσως μετά υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης του έργου, με τους ανθρώπου στις εταιρίας να υπολογίζουν ως ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, έπειτα από παρέμβαση του κ. Φρέρη, τέθηκε ως πρόταση και η παράλληλη ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου, όπως και η αντικατάσταση και των 6 πυλώνων φωτισμού, αντί των 4 που έχει προβλεφθεί.

Την είδηση της υπογραφής της σύμβασης χαιρέτησε και ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκό, ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Μετά την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου στα «Πευκάκια», Π/Υ 760.000 €, σήμερα υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινάει το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου, Π/Υ 200.000 €, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αθλητισμού. Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα, προβολέων και λοιπές βελτιώσεις στο γήπεδο, με ημερομηνία παράδοσης εντός του Σεπτεμβρίου».

Να σημειωθεί ότι εκτός των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Σύρου – Ερμούπολης που εργάστηκαν εντατικά για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, σημαντικό ρόλο στην εύρεση χρηματοδότησης έπαιξε και η πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη, ο οποίος με τις προσωπικές του επαφές  και την επιμονή του κατάφερε να βρει λύση μέσω της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares