Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 21:43

Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ, γράφουμε ΕΠΩΝΥΜΑ

Μόνο τυχαίο δεν είναι το μότο του σάιτ μας… “SportCyclades, είμαστε παντού, γράφουμε επώνυμα”… Σε μία ακόμη αθλητική διοργάνωση που συμμετείχε σωματείο των Κυκλάδων, το μεγαλύτερο σάιτ του νομού ήταν εκεί. Πιστό στο ραντεβού του και στους αναγνώστες του ή μη.

Η παρουσία του πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων, του ΑΠΑΣ “Tα Φανάρια” στην κατηγορία των ανδρών στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία που διεξήχθη από 20 έως και 24 Ιουνίου έφερε το “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα και μετρ του μπάσκετ, τον Ιωάννη Νοταρά στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου.

Πέραν του telesport.gr που του παραχωρήθηκε άδεια για την προβολή όλων των αναμετρήσεων, το “SportCyclades” για ακόμη μία φορά ήταν το μοναδικό σάιτ που ήταν εκεί από τους εκπροσώπους των νησιών του Αιγαίου που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Η κάλυψη των αγώνων του ΑΠΑΣ, με σωστά αποτελέσματα, με σωστά φύλλα αγώνα, με σωστά ονόματα διαιτητών, αθλητών και με αποκλειστικές συνεντεύξεις διατήρησαν το σάιτ μας για ακόμη μια φορά στην κορυφή. Μπορεί οι φωτογραφίες να μην ήταν HD, αλλά από συσκευή κινητού, ποτέ όμως δεν ανεβάσαμε φωτογραφίες από ματς με printscreen ή κάναμε copy paste από άλλα σάιτ δίχως να ελέγξουμε αν οι πόντοι ή τα ονόματα ήταν σωστά…

Πολλά σάιτ από τα νησιά των ομάδων που συμμετείχαν πήραν από εμάς τόσο τις φωτογραφίες από τα ματς, όσο και τα στοιχεία που χρειάζονταν για να προβάλουν τις ομάδες τους. Πάντα αναφέροντας ορθώς την πηγή της είδησης. Σε καιρούς που άλλοι κάνουν συμφωνίες κάτω από τα τραπέζια και χλευάζοντας μιας κι «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», εμείς ήμασταν για ακόμη μια φορά οι Πρώτοι των Πρώτων. Άλλωστε, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά όταν είσαι επιτυχημένος το πιο δύσκολο πράγμα είναι να διατηρηθείς εκεί και να δουλέψεις πολύ σκληρά για αυτό. Κι εμείς δουλεύουμε. Δίχως να περιμένουμε την είδηση στο πιάτο, ή στην …χαρτοσακούλα σαν την τυρόπιτα.

Το επίσημο μπλοκ του ΑΠΣ Παπάδος Γέρας, το papadosgeras.blogspot.com, η σελίδα της Καλλιθέας Ρόδου στο Facebook “Α.Ε. Καλλιθέα”, το Sportschios.gr και πολλά άλλα site καθώς και ο προπονητής του ΑΠΑΣ, ο Θοδωρής Μάμμος αναγνώρισαν το έργο μας, μας έβγαλαν το καπέλο κι έκαναν αναφορά στο “SportCyclades”. Ιδού:

aaa.png

papados.png

sfsdfsa.png

2018-06-23_1.jpg

Βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία τα νούμερα της μοναδικής αξιόπιστης πηγής google analytics που δείχνουν την κατακόρυφη αύξηση των αναγνωστών μας που μας κρατάνε σταθερά στα κορυφαία αθλητικά site της χώρας. Ιδού:

2018-06-23.jpg

Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε το αυθεντικό και γνήσιο sportcyclades που εμπιστεύεστε τα τελευταία 11 χρόνια! 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares