Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 11:40

Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη στο γήπεδο του Φιλωτίου

Οι εργασίες για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με την εξέλιξη αυτή να ικανοποιεί γενικότερα τους κατοίκους της ορεινής Νάξου, αλλά και αυτούς που πίστεψαν και εντατικοποίησαν τις διαδικασίες, ώστε το έργο αυτό να υλοποιηθεί.

Επίσκεψη

Χθες, Τετάρτη 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη στο γήπεδο, όπου συνοδευόμενος από τους,  εντεταλμένος σύμβουλος και τέως πρόεδρο του  ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, τον αντιδήμαρχο Νίκο Σιδερή, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά και τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μανόλη Ζουγανέλη, παρακολούθησαν την εξέλιξη των εργασιών, ενώ υπήρξε και η σχετική ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και τις προδιαγραφές του έργου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Τσολάκη μας τόνισε ότι όλα σχετικά εμ το έργο κυλούν όπως είχαν προβλεφθεί: «Είμαστε ικανοποιημένοι ου βλέπουμε αυτό το έργο πνοής για τον αθλητισμό στο Φιλώτι και την ορεινή Νάξο να ολοκληρώνεται. Η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα ολοκληρώνεται και έπειτα θα γίνει η συρραφή. Θα ακολουθήσει η πλήρωση με χαλαζιακή άμμο και κόκκους καουτσούκ. Μετά έχουμε την τοποθέτηση των τερμάτων και την γραμμογράφιση, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί με την αδειοδότηση του από τον δήμο. Ευχόμαστε αυτό το έργο να φέρει ακόμη περισσότερους νέους στον αθλητισμό και γιατί όχι να βγάλει και μεγάλα ταλέντα».

Εγκαίνια

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο δήμος έχει δρομολογήσει μία μίνι γιορτή για την ολοκλήρωση του έργου, που υπολογίζεται να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Οι υπάλληλοι του δήμου θα συναντήσουν του βετεράνους του Φιλωτίου, σε μία φιέστα που θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αρμόζουν σε μία τόσο σημαντική μέρα για το Φιλώτι και την ορεινή Νάξο.

Φωτογραφίες από το έργο

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares