Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 14:30

Ευχαριστήριο ΑΟ Φολεγάνδρου

pammiliakos-folagendros1

Έχοντας περάσει δύο αξέχαστες ημέρες στη όμορφη Μήλο και έχοντας βιώσει την πρωτόγνωρη εμπειρία ενός φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα του Παμμηλιακού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρό πολλών χρόνων.

Κατ΄αρχήν τον Πρόεδρο του Παμμηλιακού Κο. Μιχάλη Βαμβακάρη αλλά και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας καθώς επίσης τον προπονητή και τους παίκτες αυτής. Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στον Κο. Γιάννη Καστρίτη ο οποίος απο την πρώτη μέρα που του παρουσίασα την σκέψη μου για ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας , ήταν αρωγός της προσπάθειας για την υλοποίησή της και διoργανωτής της φιλοξενίας μας στο νησί (πούλμαν, διαμονή κλπ)

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω δεν χρειάζεται να γίνει ιδιαίτερη αναφορά. Άλλωστε το σκόρ δείχνει απο μόνο του τη διαφορά δυναμικότητας της μιάς ομάδας απο την άλλη. Ελπίζουμε  όμως στον επόμενο φιλικό αγώνα μεταξύ μας να φανούμε πιο αξιόμαχοι. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε γι’αυτό.

Επόμενος στόχος για τη νεοσύστατη ομάδα του νησιού μας είναι:

α) Η ανταπόδωση της φιλοξενίας που λάβαμε απο την πλευρά του Παμμηλιακού και

των ανθρώπων του στο νησί μας.

β) Η συμμετοχή μας στο τοπικό τουρνουά της Μήλου με τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού, βήμα το οποίο ελπίζουμε να μας φέρει πιο κοντά στη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για αλλη μια φορά φίλοι μας Μηλιοί και σας ευχόμαστε να έχετε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα γεμάτο επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Με εκτίμηση

Χρήστος Βενιανάκης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares