Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 16:00

«Σήκωσαν τα μανίκια» στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Η νέα αγωνιστική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και  το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ εργάζεται εντατικά ώστε οι αθλητικοί χώροι να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα στους αθλούμενους και τις φιλοξενούμενες ομάδες.

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, κ. Μαρούλης, η αθλητική επιτροπή, αλλά και ο προϊστάμενος των αθλητικών χώρων κ. Βάβουλας απέσπασαν τα θετικά σχόλια, τόσο της  Θύελλας Καμαρίου, όσο και της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Σπάρτης που έγιναν αποδέκτες μία άψογης φιλοξενίας στο ανοικτό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου κατά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η δουλειά όμως δεν σταματά εδώ, καθώς κατόπιν ενεργειών του κ. Μαρούλη έχει ήδη ξεκινήσει ο καθορισμός  του ΔΑΚ Νάξου από το κλειστό γήπεδο, ενώ τις επόμενες ημέρες σειρά παίρνει το ανοικτό, το οποίο σε λίγες ημέρες θα φιλοξενήσει ακόμα έναν μεγάλο αγώνα, που δεν είναι άλλος από αυτό της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Άμεση θα είναι και η παρέμβαση που θα γίνει το άμεσα επόμενο διάστημα την στέγη του Κλειστού ''Δ. Περιστεράκης'', ενώ ο προϊστάμενος Αθλητικών Χώρων κ. Τάσος Βάβουλας, μαζί με την Επιτροπή Αθλητισμού και τον πρόεδρο κ. Μαρούλη, έχουν ξεκινήσει έναν σχεδιασμό για σημαντικές παρεμβάσεις που θα γίνουν σε όλα τα γήπεδα μέσα στο 2019. 

Παράλληλα με τις εργασίες συντήρησης, η επιτροπή αθλητισμού «τρέχει» και άλλα θέματα, όπως είναι αυτό της διοργάνωσης του ''3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ'' που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί μετά από πολλά χρόνια φέτος.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares