Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 22:53

Δελτίο τύπου Αθλητικού ομίλου Άνω Σύρου

logo_soccer

Ο αθλητικός όμιλος Άνω Σύρου θεωρεί υποχρεώσει του όπως ευχαριστεί θερμά.

Την Blue Star Ferries Α.Ν.Ε. και ιδιαιτέρως του κ Γ Σακέλλη marketing και adverting coordinator γραμμών εσωτερικού και την κ. Γρηγόρα Χριστίνα Διευθύντρια marketing και πωλήσεων γραμμών εσωτερικού του ομίλου ATTICA GROUP καθώς επίσης και το ναυτιλιακό πρακτορείο Team worκ Π. Μπουντούρη, για την παροχή εκπτώσεων 50%στις μετακινήσεις της ομάδας μας εντός των νησιών των Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Να θυμίσουμε ότι η Blue Star Ferries Α.Ν.Ε. για την τρίτη συνεχόμενη χρόνια είναι κοντά στην ομάδα μας Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ σαν μέγας συμπαραστάτης και χορηγος.

1)      Την χρόνια 2009-2010 η Blue Star Ferries Α.Ν.Ε. μας παρείχε έκπτωση 50% στα εισιτήρια για της μετακινήσεις της ομάδας μας.

2)      2)Την χρονιά 2010-2011 (Δ’ Εθνική κατηγορία)μας παρείχε εντελώς δωρεάν όλα τα εισιτήρια για της μετακινήσεις της ομάδας μας .

Για άλλη μια φορά η ηγέτιδα Ναυτιλιακή εταιρία Blue Star Ferries Α.Ν.Ε. όμιλος ATTICA GROUP αποδεικνύει εμπράκτως με έργα και όχι με λόγια ποσό πολύ κοντά βρίσκεται και ενδιαφέρετε για τους κατοίκους των νησιών μας αλλά και την μεγάλη εταιρική και κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύει στο θέμα του αθλητισμού.

Σύσσωμη η ομάδα μας Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ εκφράζουν την αμέριστη ευγνωμοσύνη  μας προς το Blue Star Ferries-ATTICA GROUP.

Με τιμή για τον Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ

Ραουζαίος Πέτρος

Γεν.Δ/ντης-Γεν. Γραμματέας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares