Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 14:04

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του ΠΑΣ Νάξου [vid+pics]

Σε μια πραγματικά ασφυχτικά γεμάτη αίθουσα του εστιατόριου ''Η Γοργόνα'' στην Αγία Άννα πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του ΠΑΣ Νάξου για τη σεζόν 2018-2019 το προηγούμενο Σάββατο.

Αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, εκλεκτές παρουσίες και χαμογελαστά πρόσωπα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση δείχνοντας ότι η... μηχανή παραγωγής Κυκλαδίτων ποδοσφαιριστών που μας κάνουν περήφανους αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα.

Παρουσία του Πρόεδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη και του Ενωσιακού προπονητή, Γιώργου Μοστράτου που αμφότεροι τιμήθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου, η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.30 και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο κ. Φρέρης και κ. Μοστράτος ευχαρίστησαν τη διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου για τη τιμή που έγινε προς το πρόσωπο τους, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων να παραδίδει αφού πήρε πρώτα το αναμνηστικό του δώρο, ένα λάβαρο της Ένωσης κάνοντας και τον απαραίτητο χαιρετισμό του.

Από την πλευρά του ο κ. Μοστράτος ευχαρίστησε με τη σειρά του για τη τιμή που του έγινε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον των νεαρών αθλητών στις Κυκλάδες.

Στη συνέχεια η ομάδα τίμησε τους αθλητές του συλλόγου που την περσινή σεζόν άνηκαν στο δυναμικό της Μικτής ομάδας που έφτασε στους "4" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Μπαρμπαρής που με την ορχήστρα του κράτησαν το γλέντι σε υψηλό επίπεδο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του sportcyclades.gr τον πρόεδρο του ΠΑΣ Νάξου, Μανώλη Μαργαρίτη, τον πρόεδρο της Ένωσης, Ειρηναίο Φρέρη και τον Ενωσιακό προπονητή να απευθύνουν τους χαιρετισμούς τους. 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση από το φακό του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares