Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 16:22

Θέμα συζήτησης στην εκπομπή ''Sportify'' ο ''Ποπάι'' της Θύελλας Καμαρίου [vid]

Το γύρο του διαδικτύου και της τηλεόρασης έκανε η επανεμφάνιση της μασκότ της Θύελλας Καμαρίου στου αγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, ο ''Ποπάι'' που είχε μείνει ανενεργός την περσινή αγωνιστική περίοδο, επανεμφανίστηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής, Θύελλα Καμαρίου - ΑΟ Χαλκίδας.

Όπως είναι φυσικό, αυτό τράβηξε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΓ Καμαρίου, αλλά και ΜΜΕ της Αθήνας, με την εκπομπή ''Sportify'' μάλιστα αν κάνει ειδική αναφορά, χρησιμοποιώντας πλάνα από το επίσημο σάιτ της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Μάλιστα, η εμφάνιση του Ποπάι, αποτελεί ένα από τα βήματα που κάνουν οι ένθερμοι φίλοι της ομάδας, με τις πληροφορίες αν αναφέρουν ότι σε καλό δρόμο βρίσκεται και επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου Φιλάθλων, που θα αναλάβει και άλλες δράσεις.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση, το βίντεο και φωτογραφίες:

Στους δέκτες της ΕΡΤ εθεάθη να... βολτάρει ο Ποπάι μας!

Στην κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή ''Sportify'', η οποία προβάλλεται από την ΕΡΤ1 εθεάθη να... βολτάρει η μασκότ της ομάδας μας Ποπάϋ, ο οποίος μέσα από τα πλάνα της παρακάμερας του site μας για το πρόσφατο παιχνίδι των Ανδρών μας με τον Α.Ο. Χαλκίς ταξίδεψε σε όλη την χώρα!

Παράλληλα η φωτογραφία του στις κερκίδες του Δ.Γ. Καμαρίου έχει ήδη δημοσιευθεί σε πολλά μεγάλα αθλητικά portal της χώρας συνοδευόμενη από το άρθρο του site μας για την επανεμφάνιση του.

 

37e331b7a1b39f090b1249a069a513d3_XL.jpg

ilukjil.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares