Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 12:09

Ξεκίνησε η μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο της ορεινής Νάξου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ολοκλήρωση των εργασιών με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου και οι διαδικασίες για την κατασκευή ενός ακόμη σημαντικού αθλητικού έργου έχουν ξεκινήσει.

Και ποιο έργο είναι αυτό; Μα ποιο άλλο από το πολυπόθητο Κλειστό Γυμναστήριο, που χρόνια τώρα συζητείται η αναγκαιότητα κατασκευής του, καθώς η ορεινή Νάξος που διαθέτει ήδη 2 σωματεία (ΑΜΣ Φιλωτίου, ΑΠΑΣ τα Φανάρια) τα οποία διαθέτουν τμήματα στα αθλήματα σάλας, υστερεί σημαντικά στους χώρους άθλησης. Μάλιστα, η μετάβαση στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο του νησιού στην πόλη της Νάξου αποτελεί ένα καθημερινό φαινόμενο ταλαιπωρίας για όλους τους γονείς και τους αθλητές.

Αποκλειστικές πληροφορίες του S.C. αναφέρουν ότι, ήδη η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έχει ξεκινήσει την διαδικασία της εκπόνησης μελέτης για το κλειστό Γυμναστήριο της ορεινής Νάξου, που δεν αποκλείεται να ανεγερθεί μέσα στην διετία 2019-2020.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι το η  κατασκευή κλειστής αίθουσας θα γίνει στο ΕΠΑΛ Νάξου που βρίσκεται στο Φιλώτι, ενώ οι διαδικασίες επισπεύδονται, αφού το έργο θεωρείται πολύ σημαντικό για τη νεολαία της ορεινής Νάξου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares