Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 16:25

Ξεκίνησε η σχολή UEFA C στη Νάξο [pics+vid]

Ξεκίνησε η σχολή προπονητικής UEFA C στη Νάξο, με τον κο. Μιχάλη Ιορδανίδη να είναι ο καθηγητής των υποψήφιων προπονητών που αποτελεί και συνεργάτη του Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη, του γενικού γραμματέα, Γιώργου Παρούση, του προέδρου συνδέσμου προπονητών, κ. Δημήτρη Κάμπαξη και του ταμία του ίδιου συνδέσμου, Μιχάλη Μανθόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους... αυριανούς τεχνικούς.

Οι προαναφερθέντες αφού έκαναν τον απαραίτητο χαιρετισμό, κάθισαν και παρακολούθησαν την πρώτη γνωριμία.

Ο αριθμός των 18 υποψηφίων εκ των οποίων οι τρεις ήταν γυναικείες παρουσίες ήταν ενθαρρυντικός, ενώ οι δυο πλευρές έδωσαν ραντεβού λίγο πριν τις 16.00 στο ξενοδοχείο "Sphinx" όπου θα είναι κατά κάποιο τρόπο το... αρχηγείο της εκπαίδευσης.

Το πρακτικό κομμάτι θα γίνεται στο ΔΑΚ Νάξου σε καθημερινή βάση με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις-εξάσκηση, ενώ στις 20 Απριλίου θα γίνει η τελική εξέταση. 

Οι υποψήφιοι προπονητές είναι οι εξής

Φραγκιας Παναγιώτης, Πολυκρέτης Κυριάκος (ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Νάξου), Κούτρας Παναγιωτης, Θαλασσινός Αργύρης, Σακιριανός Ιωάννης (υπεύθυνος υποδομών του ΑΣ Ίου), Τσαμόγλου Νικολαος (βοηθός προπονητή Θύελλας Καμαρίου), Τσέπα Βασίλης( προπονητής της ακαδημίας της Θύελλας Καμαρίου), Παλιαδάμος Γεώργιος, Ζαφείρης Δημήτρης (ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού), Μιχαλόπουλος Θεοδωρος, Ραμμπαβίλας Παναγιώτης (ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σύρου), Μούτσιου Κυριακή, Γάτσιου Σπυριδούλα, Γεωργούλη Κατερίνα, Πιτταράς Αντώνης (ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού), Ντένις Σάντα (ποδοσφαιριστής Παμμηλιακού), Παραβατός Ιωάννης, Μιχάλης Ανυφαντάκης (Ποδοσφαιριστής Παμμηλιακού).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σάββατο ακόμη 10 προπονητές που δεν είχαν περάσει την εξέταση, θα δώσουν το παρών και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να πάρουν το δίπλωμα τους. 

Το who is who του καθηγητή Μιχάλη Ιορδανίδη

Απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ο Μιχάλης Ιορδανίδης είναι ένα άρτια καταρτισμένο πρόσωπο που θα βοηθήσει τους υποψήφιους προπονητές να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις έχοντας μεγάλη εμπειρία.

Σαν ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ενώ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Δόξας Δράμας ενώ έχει περάσει από Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ιωνικό, Μακεδονικό και Τρίκαλα. 

Δομή μαθημάτων:

76 ωρες πρακτικές παρακολούθησης

2 ωρες εξετάσεις γραπτές (Το επόμενο Σάββατο θα γίνουν)

''10% μπόνους σε αυτόν τον εξεταζόμενο που θα παρακολουθήσει όλες τις ώρες, και τήρηση ωραρίου'' ήταν τα λόγια του Μιχάλη Ιορδανίδη.

Τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά και ο κάθε υποψήφιος οφείλει να απουσιάζει μόνο από το 10% των ωρών. Όποιος υποψήφιος λείπει μια ολόκληρη μέρα θα πρέπει να παρακολουθήσει ξανά τη σχολή.

Ο βαθμός 5 στην πράξη και 5 στην θεωρία είναι κατώτατος για να γίνει κάποιος προπονητής UEFA C. 

Εάν ο υποψήφιος κοπεί σε θεωρία και πράξη έχει το δικαίωμα να δώσει σε διάστημα ενός χρόνου. 

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ο μικρός αριθμός προπονητών από τη Νάξο που δήλωσαν συμμετοχή για να παρακολουθήσουν τη σχολή.

Το φωτορεπορτάζ από τη σχολή:

Το βιντεο από την κάμερα του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares