Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 14:00

Ποιος θα κερδίσει σε Θήρα, Τήνο και Νάξο;

pan8iraikos-8yella-9-10-2011-3

To sportcyclades.gr ξεχωρίζει τρία παιχνίδια του επόμενου σαββατοκύριακου, τα οποία θεωρεί ‘’ΝΤΕΡΜΠΙ’’ και τα θέτει σε ψηφοφορία με σκοπό να μετρηθεί ο παλμός του φίλαθλου κοινού.

Αναμφισβήτητα ο αγώνας της Θύελλας με τον Πανθηραϊκό είναι αυτός που ξεχωρίζει. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και καλούνται να λύσουν τις «διαφορές» τους σε ένα παιχνίδι, που όλοι μας  ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει διαφήμιση για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

 

   
 

Το δεύτερο παιχνίδι που επιλέξαμε είναι από τον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Πρόκειται για τον αγώνα της Στενής με τον Αστέρα Σύρου, στον οποίο οι αντίπαλες ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη, η οποία θα τις φέρει μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 


Από τον Β΄2 όμιλο δυσκολευτήκαμε να ξεχωρίσουμε κάποιον αγώνα καθώς όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι. Έπρεπε όμως να θέσουμε ένα προς ψηφοφορία και καταλήξαμε στον αγώνα Αστέρα ΤραγαίαςΑστέρα Μαρμάρων, που το αποτέλεσμα του θα κρίνει την παραμονή ή όχι των δύο ομάδων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 


Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares