Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 11:55

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση των γηπέδων σε 5 νησιά

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Αθλητικών Ειδών Γηπέδων Ποδοσφαίρου των Δήμων Αμοργού, Κύθνου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Σύρου-Ερμούπολης και Τήνου», προϋπολογισμού 476.457,60€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, την τοποθέτηση νέων εστιών και στεγάστρων αναπληρωματικών, καθώς και την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων κ.α.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει το σύνολο των συμβατικών ειδών, πλήρως εγκατεστημένα στα γήπεδα εντός τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της Σύμβασης.

Με αφορμή την υπογραφή της Σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεσμευθήκαμε και υλοποιούμε άμεσα ένα σημαντικό έργο, αυτή τη φορά στον χώρο του Αθλητισμού, τον οποίο η Περιφερειακή Αρχή στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό πρόγραμμα που έχει εκτελεστεί στον νομό, με το οποίο εκσυγχρονίζονται 12 αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου σε νησιά των Κυκλάδων, γεγονός που θα επιτρέψει σε όσους ασχολούνται είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά με τον «βασιλιά των σπορ» να ασκούνται σε ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών ήταν και παραμένει μία από τις βασικές προτεραιότητες μας, στο πλαίσιο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των νησιωτών μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε.

Γι’ αυτόν τον λόγο πρόσφατα έχουμε υπογράψει προγραμματικές συμβάσεις με τους Δήμους Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Πάρου που αφορά στην τοποθέτηση χλοοτάπητα και εκσυγχρονισμό των γηπέδων σε Χαλκί, Αγερσανί και Χώρα Νάξου, καθώς και σε Μάρπησσα και Παροικιά Πάρου». 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares