Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 13:23

Μία ανθρώπινη δράση με πρωτοβουλία Παπαδημητρόπουλου και ΔΑΠΠΟΣ

Με πρωτοβουλία του υπαλλήλου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Κώστα Παπαδημητρόπουλου, ο οποίος παράλληλα είναι και διαιτητής μπάσκετ και μετά από δίχρονη συγκομιδή πλαστικού από καπάκια συσκευασιών εμφιαλωμένου νερού, ο ΔΑΠΠΟΣ παρέδωσε το υλικό και παρέλαβε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, που ήταν και ο στόχος αυτής της δράσης.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραλαβή ενός αναπηρικού αμαξιδίου απλού τύπου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης «Αγάπη Φροντίδα ζωής». Χάρη στις ενέργειες του υπαλλήλου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Παπαδημητρόπουλου Κωνσταντίνου που είχε δημιουργήσει χώρους συγκομιδής πλαστικών καπακιών από μπουκάλια στο Κλειστό Γυμναστήριο, χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών που φιλοξενούνται στο χώρο μας και χάρη στην συμπαράσταση της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης έγινε εφικτό μέσα σε δύο μόλις χρόνια να μαζέψουμε ένα τόνο καπάκια.

Κατά την παράδοση του αμαξιδίου βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Τζούρος Ελευθέριος, ο σύμβουλος του συλλόγου κος Ρούσσος Στάυρος, ο οποίος ήταν και ο πρωτοπόρος της δράσης στη Σαντορίνη, η πρόεδρος του συλλόγου κα Αθανασοπούλου Ουρανία, η αντιπρόεδρος κα Γιάνναλη Βασιλική, η κα Κουτούλα Βαλεντίνη ως εκπρόσωπος της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης, η κα Βαζαίου Νικολέτα και ο έπαρχος Θήρας κος Δαρζέντας Χαράλαμπος, ο οποίος στηρίζει πάντοτε με θέρμη δράσεις που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Ελπίζουμε πως ο «σπόρος θα ανθίσει» σύντομα και ακόμα περισσότεροι πολίτες του νησιού θα ευαισθητοποιηθούν και θα γίνουν ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς του συνανθρώπους μας, ώστε να μπορέσουμε σε ακόμα πιο σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσουμε ξανά την απαραίτητη ποσότητα από πλαστικά καπάκια.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares