Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 22:26

Αδιανόητο... παράγοντας έκλεισε με το έτσι θέλω το γήπεδο της Μάρπησσας

Την εποχή που όλοι μας πασχίζουμε να φέρουμε τη νεολαία στον δρόμο του αθλητισμού και γενικά της άσκησης, φαίνεται ότι υπάρχουν και αναχρονιστικές αντιλήψεις που επιδιώκουν το αντίθετο.

Μάρτυρες ενός απαράδεκτου γεγονότος έγιναν σήμερα δεκάδες πολιτών που χρησιμοποιούν το γήπεδο της Μάρπησσας, είτε για να γυμναστούν καθημερινά, είτε για να κάνουν το περίπατο τους σε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κατοίκους υπάρχουν και αρκετοί ηλικιωμένοι που έχουν προβλήματα υγείας και χρησιμοποιούν τον χώρο για περπάτημα κάθε πρωί.

Τι συνέβη; Μέλος της διοίκησης του Μαρπησσαϊκού, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του τοπικού διαμερίσματος, με το έτσι θέλω και χωρίς να ενημερώσει την αρμόδια επιτροπή του χώρου, προχώρησε στο κλείσιμο του χώρου του γηπέδου αλυσοδένοντας τις πόρτες εισόδου.

Η καταγγελία αυτής της απερίσκεπτης πράξης έφτασε σε εμάς από τον πρώην πρόεδρο του Μαρπησσαϊκού κ. Πρόδρομο Μαμάση, ο οποίος λόγω της θέσης που κατείχε στον σύλλογο και τις γενικότερης ενασχόλησης του με τον αθλητισμό, έγινε αποδέκτης φρικτών παραπόνων, από γονείς, παιδιά και ενήλικες.

Τέλος καλό όμως και όλα καλά σε αυτή την υπόθεση, αφού υπάρχουν και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. Έτσι μετά τις απαραίτητες ενέργειες του κ. Μαμάση και την εντολή της προέδρου του τοπικού διαμερίσματος και του αντιδημάρχου αθλητισμού, το γήπεδο άνοιξε ξανά και ελπίζουμε να μην κλείσει ποτέ ξανά στο μέλλον.

εικόνα_Viber_2019-08-16_21-59-57_6a48d.jpg

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares