Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:05

Επίσκεψη και αυτοψία Αλαφούζου στο γήπεδο του Καμαρίου

Το πρώτο βήμα για τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις στο γήπεδο του Καμαρίου έγινε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με την επίσκεψη του δημοτικού σύμβουλου κ. Βασίλη Αλαφούζου, που έκανε αυτοψία στους χώρους του γηπέδου αποκομίζοντας την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των αυτοψιών που κάνει ο κ. Βασίλης Αλαφούζος που ανήκει στην παράταξη ''Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά'' του Μανόλη Ορφανού και είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, θέλοντας να έχει μία πλήρη εικόνα, για τις παρεμβάσεις και τα έργα που θα πρέπει να γίνουν στους αθλητικού χώρους του νησιού.

Η επίσκεψη έγινε παρουσία το Γενικού Γραμματέα της Θύελλας Καμαρίου, κ. Βαγγέλη Φουστέρη, ο οποίος έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θύελλα Καμαρίου με την χρήση του χώρου και επισήμανε που θα πρέπει να επικεντρωθούν οι εργασίες.

Ο κ. Αλαφούζος δεσμεύθηκε για μία σειρά παρεμβάσεων στο γήπεδο, με την κυριότερη από αυτές να είναι η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και η παρέμβαση που θα γίνει στον φωτισμό του γηπέδου. Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν έπειτα από μελέτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάνε αρκετά πίσω χρονικά, δηλαδή περίπου το επόμενο καλοκαίρι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares