Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 00:14

Και επίσημα πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ ο Βασίλης Αλαφούζος

Επισημοποιήθηκε η ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ από τον Βασίλη Αλαφούζο που εξελέγη από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θήρας που συνεδρίασε χθες Τρίτη 24/9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος που αντικαθιστά τον Λευτέρη Τζούρο, έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία καταγραφής των προβλημάτων που υπάρχουν στους χώρους άθλησης του νησιού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Βασίλης Αλαφούζος εξελέγη νεος Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Βασίλης Αλαφούζος είναι Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» και πρόκειται για έναν επιφανή επιστήμονα του νησιού.
Με την ευκαιρία της εκλογής του δήλωσε:
« Ευχαριστώ όσους με στήριξαν για την ανάληψη των καθηκόντων μου σε έναν πολύ σημαντικό και πολύπλευρο Οργανισμό του νησιού μας.
Θα εργαστώ με κάθε σοβαρότητα και ευθύνη ώστε να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις προς όφελος των δημοτών μας.
Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο πλευρό όλων των συνεργατών μας και μαζί να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα. Σε έργα ,σε ιδέες ,σε πράξεις.»
Αντιπρόεδρος στο ΔΑΠΠΟΣ εξελέγη η Μαρία Αγγελάκη επίσης δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη «ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».
Η Μαρία Αγγελάκη είναι καταξιωμένη παιδίατρος στο νησί με ιδιαίτερες κοινωνικές και πολιτιστικές ευαισθησίες και δράσεις.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares