Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 10:59

Κοινή δράση, Μαρπησσαϊκού, Νηρέα, ΑΟ Πάρου και Πλοηγού για τον μικρό Ραφαήλ

Με πρωτοβουλία όλων των αθλητικών μας σωματείων, ΑΟ Πάρου,ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού,ΑΜΕΣ Νηρέα και Πλοηγού Αντιπάρου θα τοποθετηθεί κουμπαράς στην είσοδο του γηπέδου για τη συγκέντρωση χρημάτων που αφορά τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ Γλωσσιώτη, με αρχή στα παιχνίδια μπάσκετ και βόλεϊ που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό, καλούνται οι αθλητές και οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να συμμετέχουν με οτι έχουν ευχαρίστηση στη συγκέντρωση χρημάτων για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Το μικρό παιδάκι, ηλικίας 18 μηνών, η περίπτωση του οποίου έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει το πανελλήνιο, πάσχει από μία πολύ σοβαρή και σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία, τύπου Ι. Πρόκειται για νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα του παιδιού.

Στην Ελλάδα δεν μπορεί να θεραπευτεί. Στην Αμερική, όμως, υπάρχει μία καινοτόμος θεραπεία που παρεμβαίνει στο DNA και δημιουργεί το γονίδιο που λείπει στο παιδί. Το κόστος της χορήγησης είναι τεράστιο και φθάνει στα 3.000.000 ΕΥΡΩ. Οι γονείς πρέπει να συγκεντρώσουν αυτό το ποσό το συντομότερο, γιατί η θεραπεία πρέπει να γίνει πριν το παιδί γίνει 2 ετών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares